ANELI SKOČILA NA JANJUŠA ZBOG JEDNE REČENICE: Bruko jedna, kako te nije SRAMOTA?!

Autor:

Zadruga

06.04.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nagli preokret u odnosu!

ANELI SKOČILA NA JANJUŠA ZBOG JEDNE REČENICE: Bruko jedna, kako te nije SRAMOTA?!

Foto: youtube.com/pink.rs

U sinoćnjem izndanju emisije "Pitanja novinara", došlo je do žestoke svađe između Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša, koji su zbog svojih stavova u vezi ušli u klinč, a usledile su burne reakcije pred kamerama.

- Aneli, rekla si kod Drveta mudrosti da te jako boli kada Janjuš priča da si folirant - glasila je konstatacija novinara.

- Da, to je nešto što me najviše povređuje, iskreno. Ja sam njemu to rekla koliko me to nervira. Rekla sam mu da tako daje materijala da me drugi vređaju. Ja sam njemu rekla tokom žurke da je prokockao sve pare, ali to je bila šala, a onda je krenula naša svađa. Iz sitnice nastane problem - rekla je Aneli.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić Elita

- Rekla si Drvetu mudrosti da ti je dosta toga da dokazuješ Janjušu da si iskrena. Šta je to to što te najviše iznervira? - bilo je sledeće pitanje.

- On mene voli, ali nema poverenja u mene. Nije siguran u moje emocije i u to da ja pričam istinu kad kažem da ga volim. Kad mi kaže da sam folirant, ja imam pravo da mislim da sumnja - rekla je Aneli.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić Elita

- Rekla si da ti brani da se braniš od drih. Zbog čega misliš da je tako? - dobila je pitanje Ahmićeva.

- Tako je. Maja je govorila da sam sponzoruša, vređala me je i ja imam pravo da kažem šta želim. Sve što je meni govorila sada priča Mioni - kazala je Aneli.

- Ja sa imao nameru da s njom pokupam još jednom, ali od sad ne želim. Ja ne želim ovakav odnos. Izmišlja laži. Konstantno laže. Stalno je nesrećna, pa onda prebacuje sve na mene. Ja ne želim ovo više. Sve me ovo smara. Ne ide nam i to je to. Njene laži ne mogu da slušam. Priča mi stalno da sam kockar. Ne bih da je vređam, došao je kraj - rekao je Janjuš.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Janjuš Elita

- Kako te nije sramota? - dodala je Aneli.

- Ona ima neke prebačaje. Ne mogu da istrpim neke stvari. Ona je bila moj lek kad mi je bilo najgore. Mislim da nikada nikog nisam voleo ko nju, ali ona nema osećaj - rekao je Janjuš.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Janjuš Elita

- Ti si rekla da ti treba stabilan muškarac. Da li misliš da je Janjuš stabilan? - upitao je Darko.

- Ona hoće da raskine, pa to ti je. To se vidi - istakao je Janjuš.

- Ološu jedan, bruko, sram te bilo - pobesnela je Aneli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading