SLAVNIĆI UHVAĆENI NA JAVNOM MESTU: Pojavila se nova fotka Moke i Zvezdana! (FOTO)

Autor:

Zadruga

20.03.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moka i Zvezdan na utakmici Crvene Zvezde!

SLAVNIĆI UHVAĆENI NA JAVNOM MESTU: Pojavila se nova fotka Moke i Zvezdana! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Zvezdan i Moka

Bivši zadrugar Zvezdan Slavnić objavio je novu fotografiju sa ocem Mokom Slavnićem, a komentari su se nizali jedan za drugim. Poznato je da je Zvezdan vrlo aktivan na društvenim mrežama i da redovno objavljuje fotografije i snimke iz svog života. 

Ovog puta imao je potrebu da podeli sa ocem Mokom fotografiju, a njih dvojica večeras su se pojavili u Areni kako bi gledali košarkašku utakmicu i prižili podršku Crvenoj Zvezdi. 

Otac i sin su zajedno ispozirali, a Zvezdan je sa svojim pratiocima podelio ovu fotografiju. Slavnić inače ne izlazi često po javnim mestima i prilično je povučem, zbog čega ovakve objave uvek obraduju njegove fanove na društvenim mrežama. 

Republika

Foto: instagram.com

Zvezdan i Moka Slavnić

Podsećanja radi, Moka je nedavno govorio o Zvezdanu i životu nakon razvoda. 

- Kada je imao 14 godina razveo sam se, a on je ostao da živi sa mamom. To mi je bila najveća greška u životu. Upisao sam ga u Petu gimnaziju i svaki dan vozio u školu, a zatim i posle škole kući. Ustajao sam rano zbog njega, pravio mu sendviče, plaćao privatne časove... Izdržao je taj tempo nekoliko meseci, a onda mi je rekao da neće više da ide u školu i da ga ne zanima. Krivo mi je što Zvezdan i ja nismo imali dobar odnos. Nije mi se svideo put kojim je krenuo i to sam mu otvoreno zamerao. okušavao sam da mu pomognem, ali nije hteo da sluša. Bio je odličan u sportu, to je nasledio od mene. Međutim, nije ga zanimalo čak ni da bude trener - rekao je Moka za "Večernji list".

Republika

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Moka Slavnić

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading