NOVI SKANDALOZNI DETALJI O ANI I ZVEZDANU: Ovako je Slavnić MALTRETIRAO bivšu, ključni svedok otkrio ISTINU šta se desilo u SKADARLIJI!

Autor:

Zadruga

20.03.2024

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda iznela nove šok detalje o vezi Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića.

NOVI SKANDALOZNI DETALJI O ANI I ZVEZDANU: Ovako je Slavnić MALTRETIRAO bivšu, ključni svedok otkrio ISTINU šta se desilo u SKADARLIJI!

Foto: ST/Nikola Mutić, ATAImages

Takmičarka ,,Elite 7" Milena Kačavenda nedavno je iznela mišljenje tokom debate o posesivnosti u vezi, te se nadovezala na bivšu najbolju prijateljicu Anu Ćurčić i njenu turbulentnu vezu sa Zvezdanom Slavnićem

Naime, Milena je ispričala muke sa kojima se Ana suočavala tokom veze sa Zvezdanom, te je ispričala kakve je probleme stvarao kada bi se u društvu Ćurčićeve pronašao neki muškarac, što je Slavniću i te kako smetalo. 

Foto: Printskrin

Milena Kačavenda

 

- Ja samo navodim primere, govorim o posesivnosti, Zvezdan Slavnić je bio poseisvac, on je govorio Ani da ne može da ide u teretanu ako su vežbači muškarci, nije mogla da ide na ručkove, Ana je bila na dva rođendana moja... Zamisli ručak u Skadarliji, večera u 8, ako bude tamburica, ostaćemo do jedan, on kaže ne može i zove me da li je večera ili tamburica, on kaže ko sedi okolo da zove menadžera, da vidi za rezervacija. To je poseisvnost! Iz života imam primere gde su ljudi bili kontrolfrikovi! - ispričala je Milena Kačavenda i nastavila:

Foto: ATA Images

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić

 

- Posesivcima čak smeta i u konverzaciji ako iznosiš neki drugačiji stav! Ja sam teški protivnik toga!

Podsetimo, nedavno se Slavnić javno se obratio Ani Ćurčić, nekadašnjoj vanbračnoj supruzi, te joj poručio da više "ne uvlači njegovu porodicu u svoje lične ratove". Takođe, od Ane je zahtevao da mu dostavi dokumentaciju njegove majke, kako ne bi podneo tužbu protiv nje.

- Ovim putem želim da poručim dotičnoj gospođi Ćurčić da sve svoje lične ratove vodi mimo mene i da istog trenutka prekine da uvlači u celu svoju prljavu igru moju porodicu, a posebno moju majku - započeo je Slavnić, pa nastavio:

Foto: ST/Vladimir Lukić, e-stock/ Časlav Vukojičić, Pixabay.com

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić na sudu

 

- Takođe joj poručujem da u što kraćem roku vrati svu moju i Slavičinu dokumentaciju, koju je NEZAKONITO ZADRŽALA i da prekine da iznosi njene lične podatke u javnost, jer ću u suprotnom povući drastične mere i obratiti se nadležnim institucijama. Biću primoran da dotičnu tužim za psihičko i fizičko maltretiranje, kao i za neplaćene račune domu za koji sam obezbedio novac, kao i to da je manipulacijom dotična otvorila firmu, na ime moje majke, gde je napravljen veliki minus za koji Slavica nije znala i zbog tog duga sada ne može da ostvari pravo na penziju, za šta i te kako imam dokaze.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading