ŠOK VESTI ZA KAČAVENDU! Ni ne sluti šta joj se sprema NAPOLJU!

Autor:

Zadruga

26.02.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda ni ne sluti šta joj se dešava iza leđa.

ŠOK VESTI ZA KAČAVENDU! Ni ne sluti šta joj se sprema NAPOLJU!

Foto: ST/Vladimir Lukic, Shutterstock

Nakon turbulentnog perioda provedenog u rijalitiju, Ana Ćurćić je odlučila da se posveti novom životu punom radosti i uspeha. Kako je istaknuto u prethodnim tekstovima, Ana je posvetila vreme radu na televiziji i uživanju u slobodi koju sada ima.

U nedavnom događaju koji je iznenadio mnoge, Ana Ćurćić se pojavila na rođendanskoj proslavi zajedničkog prijatelja, ispunjavajući tako svoje obećanje da će se pojaviti na ovom važnom događaju.

Foto: instagram.com/printscreen, ATA Images

Milena Kačavenda, Ana Ćurčić, Srđan Kačavenda

 

Ono što je posebno iznenadilo prisutne jeste pojava dobro poznatog imena - Srđana Kačavende, bivšeg supruga Milene Kačavende, koja se trenutno nalazi u rijalitiju, nesvesna dešavanja van tog okruženja. Važno je istaći da je Srđan Kačavenda dugogodišnji prijatelj Ane Ćurćić, te da nesuglasice između Ane i Milene nisu uticale na njihov odnos.


Nakon napuštanja rijalitija, Ana Ćurćić nije gubila vreme. Uz posvećenost televizijskom radu, ona je aktivno učestvovala u društvenim događajima i proslavama, pokazujući da je spremna da se vrati u normalan život van medijske izolacije.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milena Kačavenda u Eliti

 


Jasno je da Ana Ćurćić ceni svoje prijatelje i da se trudi da održi bliske odnose uprkos izazovima. Njen odnos sa Srđanom Kačavendom predstavlja primer vernog prijateljstva koje je izdržalo test vremena i životnih okolnosti.

Ana Ćurćić je uspešno započela novi život nakon rijalitija, fokusirajući se na rad, društvene aktivnosti i održavanje prijateljskih veza. Njena posvećenost i pozitivan pristup životu predstavljaju inspiraciju za mnoge koji prate njen put.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sasa

26.02.2024 21:08

Ana bila i ostala fufa