ANA ĆURČIĆ URLALA NA KAČAVENDU: Suočavanje KUMI, isplivao SKANDALOZNI SNIMAK! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

04.03.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić urlala na Milenu Kačavendu, snimak šokirao javnost.

ANA ĆURČIĆ URLALA NA KAČAVENDU: Suočavanje KUMI, isplivao SKANDALOZNI SNIMAK! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official, ATAImages, Printscreen

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga", Ana Ćurčić, nedavno je izazvala pažnju javnosti svojim javnim pozivom u kom je urlala na svoju bivšu prijateljicu Milenu Kačavendu. Ova situacija je izazvala veliku pažnju zbog otvorenosti i emotivnosti koju je Ana pokazala u svom izlivu besa.

U svom javnom pozivu, Ana je uputila oštre reči ka Mileni, optužujući je da je postala njen najgori neprijatelj.

- Šta je tvoj problem sa mnom? Jesam li ispala čovek? Ništa nisam uradila! Zašto me non-stop prozivaš? Zašto lažeš ljude?! Zašto izmišljaš Milena? Zbog čega lažinjaš? Zašto preuveličavaš priče non-stop? Zaslužujem odgovor! U najboljoj nameri sam te pozvala da mi budeš prijatelj, a ispala si mi najgori neprijatelj!  - bile su reči koje je Ana uputila Mileni.

 

 


Ovaj javni sukob između Ane Ćurčić i Milene Kačavende nije prošao neprimećeno. Mnogi pratioci društvenih mreža su komentarisali ovaj incident, izražavajući svoje mišljenje o sukobu bivših prijateljica. Emotivni ton i otvorenost koju je Ana pokazala izazvali su različite reakcije kod publike, a mnogi su se zapitali o uzrocima ovakvog sukoba.

Nakon što je Ana javno iznela svoje optužbe na račun Milene, mnogi su se pitali da li će Milena odgovoriti na ove optužbe i kako će cela situacija uticati na njihov odnos. Javni sukobi među poznatim ličnostima uvek privlače pažnju javnosti, a ovaj slučaj nije bio izuzetak.

Ostaje da se vidi kako će se ova situacija dalje razvijati i da li će doći do nekog pomirenja ili će sukob između Ane i Milene nastaviti da eskalira u javnosti.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading