MILENA JE DVOLIČNA, PONAŠA SE KAO ŽENSKI OLOŠ! Mensur urnisao Kačavendu, evo kakav haos je nastao na podeli budžeta! (FOTO)

Autor:

Zadruga

05.02.2024

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U jednom trenutku si mi zaličila na Zoricu Marković, ona je za stolom pričala jednu priču, u pušionici drugu!

MILENA JE DVOLIČNA, PONAŠA SE KAO ŽENSKI OLOŠ! Mensur urnisao Kačavendu, evo kakav haos je nastao na podeli budžeta! (FOTO)

Foto: printscreen/RTVPink

Učesnik Elite Mensur Ajdarpašić kaže da je se poprilično razočarao u Milenu Kačavendu, pa je nazvao ženskim ološem. On kaže da je provalio da je kuma nacionale folirantkinja, pa je komentarisao i njen odnos sa Samirom Ramovićem.

Srednji budžet ide Mileni Kačavendi. Ona je neko koga sam ja sreo jednom napolju na jednoj plaži, sasvim slučajno. Ja sam bio u društvu kada je ona prišla i javila se i rekla da ćemo se družiti u "Eliti". Ja nisam znao ko je ona, niti sam znao priču za Zvezdana, Anu i tako dalje. Ove sezone, meni se dopada način na koji komentariše neke situacije, ali u nekima preteruje i ponađa se kao ženski ološ! -počeo je on, pa je nastavio da se obraća Mileni:

Foto: printskrin/Jutjub

Mensur Ajdarpašić i Milena Kačavenda

 

- Ti si jaka žena, stabilna, sposobna, ali ti jednu stvar zameram, a to je da mnogo psuješ, omalovažavaš, ponižavaš i vređaš. Ja se tu ne mešam, ti sama o sebi time govoriš. Nemam ništa lično protiv tebe, komentarisao sam kada je trebalo. Nekad si mi i dvolična čak... Ne znam ko je tu koga izdao, ali ja izgoreo, ne bih svog prijatelja ne bih. Ukoliko mene neko proda i ako isto ja uradim, ne čini me to nešto boljim čovekom od te osobe koja je loša. Zašto moraš da budeš loša prema nekome ko je prema tebi ispao loš?! Ne sviđa mi se to u odnosu sa Samirom jer ga omalovažavaš, ponižavaš, vređaš i gaziš. Vaša rasprava je preduhovita, ali do nekih razmera. Imitiraš ga, imaš tvojih doskočica. U jednom trenutku si mi zaličila na Zoricu Marković, ona je za stolom pričala jednu priču, u pušionici drugu priču, ovamo treću. Jaka si i sposobna žena, ove devojke su za tebe mlade, mogu ti i ćerke biti, trebalo bi malo da popustiš - rekao je Ajdarpašić.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ime

05.02.2024 19:50

Bravo dečko! Bez uvreda i psovki, bez dernjave i divljanja, bez primitivizma. Najbolja podela budžeta ove sezone do sada. Sam, svoj, dosledan i iskren. Bravo za majku koja ga je odgojila a koju on i brata voli i poštuje bezgranično. To se zove kućni odgoj, to je porodica, ljuvav,poštovanje, karakter. Mićina palost i zloba nema granice u pokušaju da Mensuru namesti haos i svađe na podeli budžeta ali, nije uspeo. U par navrata je pozivao neke učesnike da ustanu i pobune se, provocirao je i prozivao Mensura, Majui još pojedine elitare a na haos pozivao svoje "pristaše" koje on kupi za cigaretu ili novac za pivce im obezbedi. No, nije uspeo , niko ga nije podržao i ustao da arlauče nego je Lepi u par navrata besan a nemoćan izlazio iz prostorije. Sram te bilo Mićo, omatorio si a zloba, mržnja, podlost i pokvarenost te izjedoše. Baš mi se ogadio danas, deda može da bude elitarima. Smislit će on takziku za noćas i pripremiti pulene šta treba da kažu jer on nikad ne odustaje od svoje namere. Nekad imam osećaj da Miću "hrani" podlost, uvrede i psovke, one su mu pokretač. Ružno je gledati starog čoveka da tako živi i priča, a još mi je ružnije kad ga neko podržava i podstiče u tome. To su mnogo loši ljidi.