MAJA NIJE U STANJU DA ME UVREDI! Aneli Ahmić kaže da je ne dotiču komentari Marinkovićke, pa poručila OVO! (FOTO)

Autor:

Zadruga

01.02.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mogu da se nosim sa Majinim komentarima, tvrdi Ahmićeva!

MAJA NIJE U STANJU DA ME UVREDI! Aneli Ahmić kaže da je ne dotiču komentari Marinkovićke, pa poručila OVO! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Učesnica Elite Aneli Ahmić kaže da se ne vređa kada čuje da Maja Marinković za nju priča ružne stvari, pa se vodi onim "od koga, je dobro je"! Ona je dobila pitanje da prokomentariše odnos sa starletom, a u sve se umešala Milena Kačavenda jer su je pomenuli. 

- Mogu se ja nositi sa Majinim komentarima, ali ne bih je komentarisala. Milena je bila u nekim datim trenucima sa mnom, sada da govorim nešto loše bilo bi na silu, sem što je u tim momentima bila uz Maju i to sam joj zamerila. Ne mogu da joj kažem da je ovakva ili onakva, Milena i ja se nismo družile, ali mi je prijala u odabranima i ne mogu reći ona je sa Janjušem bolja nego sa mnom. Kada je došao Janjuš razdvojile smo se, nisam se razočarala bilo je očekivati. Maja je takav tip devojke da ne može da me uvredi. Njeni postupci govore o njoj, tako da me ne zanima šta priča o meni - rekla je Aneli, a Marinkovićka se nadovezala: 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

 

Ljudi bez stava i karaktera ima koliko hoćeš, ali Milena to nije. Kada je Janjuš u pitanju ja sam pokušala da spustim loptu i neki normalan odnos, ali ne mogu da ćutim sada. Sad ja treba da imam obzira i da kažem vratiću ti za mesec dva, ispala bih folirant. Aneli me ne zanima, ona je žena bez stava, Janjuša nikad neće da osvoji i i ja stojim iza svega toga.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli Ahmić i Maja Marinković

 

U sve se umešala i Kačavenda, pa je iznela svoj stav. 

- Ja sam sa Majom od samog početka dobra. Prokomentarisala sam da je Maji loše, nikada nisam Aneli pljuvala, ja ne mislim od samog starta da je tu odnos Maje i Janjuša bio moguć da bi se povezali emotivno. Ja sam sa Janjušem razgovarala u pušioni, ja Aneli to nisam prenela. Jasno je bilo da će se oni pomiriti u nekom trenutku, a Aneli je meni neke stvari prećutala - rekla je Milena.

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bata Laki

01.02.2024 20:52

Analna - Maja te razbija u psihičkom i fizičkom smislu kao beba zvečku ... Ne dao ti Alah ako se zainati poslat će te u ludnicu ...