ŽANA JE BUDALETINA, SAMOJ SEBI PLJUJE U LICE! Kačavenda urnisala cimerku, učesnici Elite u šoku zbog OVIH REČI! (FOTO)

Autor:

Zadruga

28.01.2024

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Animozitet prema njoj krenuo je kod mene još kada sam počela da pratim šta priča za Anu Ćurčić!

ŽANA JE BUDALETINA, SAMOJ SEBI PLJUJE U LICE! Kačavenda urnisala cimerku, učesnici Elite u šoku zbog OVIH REČI! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnica Elite Milena Kačavenda urnisala je Žanu Omniju tokom svađe koju su imale, pa je nazvala pokvarenom ženom i budaletinom, dok su ostali učesnici bili u šoku zbog Mileninih reči.

- Često sam menjala mišljenje o Žani, ali ovo što vidim u poslednje vreme je blamantno. Za mene je ona pokazala ko je i šta je. Žena je budaletina, kvarnjak i dupljak, tako da je to glavno što imam da kažem. Animozitet prema njoj krenuo je kod mene još kada sam počela da pratim šta priča za Anu Ćurčić, nevezano za to u kakvim smo mi danas odnosima - počela je čuvena kuma, pa je dodala:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Žana Omnia

 

- Za ne ke stvari deluje kao da ima stav, dok za neke nema pojma šta priča i nije iskrena! Može da me mrzi ili ne, nije mi bitno. Vidim da ni mene ne podnosi, samo blebeće po uglovima. Sa druge strane, ima trenutke kad bi je gotivna. Nekad priča realno i to mi se sviđa, a kad je pristrasna tada mi se gadi. Pristrasna je u nekim odnosima, konkretno kad je Miljana u pitanju. To je neko sezonsko druženje i ne mogu da shvatim da je neko sa nekim blizak posle jednog viđanja u spoljnom svetu. Sve u svemu, to je moje mišljenje. Ni mene niko nije štedeo ovde kad je počeo rijaliti, tako da neću da štedim ni ja druge. Mislim da postoje razlozi što me Žana ne voli, ali ne bih da ulazim u to. Na slavu svakako neće da mi dođe! 

Nakon što je Kačavenda završila svoje izlaganje, Žana nije želela da ustane i da se nadoveže, pa je samo nastavila da sedi za crnim stolom.

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zana

28.01.2024 11:57

Kumo, veliki si manipulator. Ulizujes se Janjusu. Branis sada Aneli , a svojevremeno si je napadala , imitirala je kako se Aneli obracala Darku. Ulizujes se Djedovicu, Mici , Ivanu ... jer se bojis jakih igraca.