ZVEZDAN SLAVNIĆ STIŽE U PETAK, NAJAVLJENO SPEKTAKULARNO IZNENAĐENJE: Niste spremni za ono što sledi!

Autor:

Zadruga

06.03.2024

02:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić je najavio specijalno iznenađenje, njegovi fanovi oduševljeni.

ZVEZDAN SLAVNIĆ STIŽE U PETAK, NAJAVLJENO SPEKTAKULARNO IZNENAĐENJE: Niste spremni za ono što sledi!

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Jedna od novijih fotografija na Instagram profilu Zvezdana Slavnića izazvala je zabrinutost među njegovim pratiocima.Bivši zadrugar je postavio crno-belu sliku iz svog stana, što je izazvalo različite spekulacije i pitanja među fanovima.

Mnogi su se zapitali da li je ovo samo izraz Zvezdanove ljubavi prema crno-belim fotografijama ili postoji neki dublji razlog iza ove objave. Pošto je Zvezdan poznat po svom umetničkom senzibilitetu, neki su pretpostavili da je ova slika deo nekog većeg umetničkog projekta ili jednostavno izraz njegovog estetskog senzibiliteta.

Republika

Foto: Instagram.com

Zvezdan Slavnić

 

Međutim, kako su se svi zabrinuli za Zvezdanovo stanje i raspoloženje generalno, on je odlučio da iznenadi svoje fanove, posebno ženski deo publike na TikToku, te je odlučio da ih obraduje u petak, Osmog marta, kada se obeležava dan žena. Otkrio je šta priprema korisnicima pomenute društvene mreže, a njegovi pratioci su bili oduševljeni ovim gestom:

- U petak, 08.03. od 21h muzičko veče na TikToku - najavio je Zvezdan Slavnić.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić

Inače, bivša učesnica rijaliti programa "Zadruga", Anđela Đuričić, nedavno je gostovala u emisiji kod svog prijatelja Filipa Cara, gde je otvoreno progovorila o svom odnosu sa Zvezdanom Slavnićem, bivšim partnerom sa kojim je bila u vezi nešto više od pola godine.

Anđela je otkrila da je pokrenula postupak protiv Zvezdana, ali nije želela da otkriva detalje tog postupka. Istakla je da je stavila tačku na taj odnos i da je to bio prvi put da je ona završila vezu. Takođe, naglasila je da je oprostila i zaboravila sve prethodne stvari koje su se dogodile u vezi, te da je sada spremna da ide dalje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading