ISTINA NAKON ZADRUGE O ANĐELI I ZVEZDANU: Progovorila o svim problemima, pa spomenula i suočavanje na SUDU!

Autor:

Zadruga

02.03.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić progovorila o Zvezdanu Slavniću.

ISTINA NAKON ZADRUGE O ANĐELI I ZVEZDANU: Progovorila o svim problemima, pa spomenula i suočavanje na SUDU!

Foto: Shutterstock, TV Pink/printscreen, Republika.rs

Bivša učesnica rijaliti programa "Zadruga", Anđela Đuričić, nedavno je gostovala u emisiji kod svog prijatelja Filipa Cara, gde je otvoreno progovorila o svom odnosu sa Zvezdanom Slavnićem, bivšim partnerom sa kojim je bila u vezi nešto više od pola godine.

Anđela je otkrila da je pokrenula postupak protiv Zvezdana, ali nije želela da otkriva detalje tog postupka. Istakla je da je stavila tačku na taj odnos i da je to bio prvi put da je ona završila vezu. Takođe, naglasila je da je oprostila i zaboravila sve prethodne stvari koje su se dogodile u vezi, te da je sada spremna da ide dalje.

Foto: youtube.com/pink.rs

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić

 

Da li ste ti i Zvezdan Slavnić na sudu - pitao je Filip Car. 

- Ima pokrenut neki postupak protiv njega i to je to što mogu da ti kažem - kazala je Anđela.

- Ostaješ pri tome, nećeš to povlačiti, ideš dalje - pitao je Filip. 

- Znaš kako, nema potrebe da provlačim nešto što se zaista dogodilo i ne bih da mi se događaju ponovo neke stvari, ne želim. Rekla bih ti više, ali ne mogu - rekla je Anđela, pa dodala:

Stavila sam tačku na taj odnos, to je bio i prvi put kada sam ja završila. Ja sam sve te stvari koje su bile oprostila i zaboravila. Da si me pitao pre četiri ili pet meseci rekla bih ti da je ovakav i onakav. Sad u ovom trenutku sve sam oprostila kako god da je, ne bih mogla da porazgovaram s njim jer nemam o čemu - rekla je Anđela Đuričić.

Foto: youtube.com/Pink

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić

 

Anđela je istakla da je donela odluku o završetku veze sa Zvezdanom i da je to bio njen prvi put da sama prekine vezu. Naglasila je da je sve prethodne stvari oprostila i zaboravila, te da je sada spremna da nastavi dalje.

Kada je Filip pitao Anđelu da li ostaje pri svojoj odluci i da li će to povlačiti, Anđela je istakla da nema potrebe da detaljnije govori o tome, ali da je donela odluku da stavi tačku na taj odnos. Takođe je naglasila da sada, nakon nekog vremena, sve prethodne stvari oprašta, ali da nema potrebe da razgovara sa Zvezdanom jer "nema o čemu".

Anđela Đuričić je svojim otvorenim razgovorom sa Filipom Carom privukla pažnju javnosti, a njen stav o završetku veze i opraštanju od prethodnih događaja, izazvao je različite reakcije među fanovima i pratiocima.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
low cost

04.03.2024 19:20

ali ove zamlate osman i krompir u kaputu sto tripuju da su voditelji pa propituju goste takodje zamlate iz rialija zamisli taj mozak odgovaras na glupa pitanja polupismenim neradnicima osmanu i filipu caru i mislis da si nesto hahaha kakvi hodajuci blamovi