ZVEZDANOVE BIVŠE SE TAJNO SASTALE: Uhvaćene na DELU, Anđela sprema da progovori o SVEMU!

Autor:

Zadruga

25.02.2024

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić ni ne sluti šta se dešava!

ZVEZDANOVE BIVŠE SE TAJNO SASTALE: Uhvaćene na DELU, Anđela sprema da progovori o SVEMU!

Foto: youtube.com/pink.rs

Nakon turbulentnog perioda, dve bivše devojke Zvezdana Slavnića, Aleksandra Nikolić i Anđela Đuričić, izazvale su pažnju javnosti svojim nedavnim susretom. Naime, njih dve su se nedavno srele na kafi i podelile ovaj trenutak sa svojim pratiocima na Instagramu.

Iako su njih dve bile u centru pažnje zbog svojih turbulentnih odnosa u prošlosti, ovaj susret je pokazao da su uspele da prevaziđu nesuglasice i negativne događaje iz prošlosti. Njihov susret izazvao je brojne reakcije i komentare na društvenim mrežama, a mnogi su izrazili oduševljenje zbog njihovog pomirenja.

Foto: Instagram.com

Aleksandra Nikolić i Anđela Đuričić piju kafu

 


Pored toga, Aleksandra i Anđela su se pohvalile da su provele vreme razgovarajući o Aleksandrinoj trudnoći koja je sve bliža porođaju. Ova informacija je izazvala posebno interesovanje javnosti, budući da su mnogi pratili turbulentnu vezu između Aleksandre i Zvezdana Slavnića.

Ovaj susret je pokazao da su Aleksandra i Anđela spremne da javno pokažu svoje pomirenje i da su otvorene za nove početke. Njihova otvorenost na društvenim mrežama privukla je pažnju javnosti, a mnogi su izrazili nadu da će ova dva javna lica nastaviti svoj put u pozitivnom smeru.

Susret Aleksandre Nikolić i Anđele Đuričić nakon turbulentnog perioda izazvao je različite reakcije u javnosti. Njihovo pomirenje i podrška jedna drugoj pred važan životni događaj pokazali su da su spremne da prevaziđu prošlost i da krenu napred u pozitivnom duhu. Ostaje da vidimo kako će se njihov odnos dalje razvijati i kakve će nove korake napraviti u budućnosti.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dina

25.02.2024 09:28

Od kad je Aleksandra Zvezdanova bivša?