KOMŠIJE ANĐELE ŠPARAVALO RAZVEZLE JEZIK: Evo šta se dešava u PORODIČNOJ KUĆI, dok se ona ljubi sa Bojanom!

Autor:

Zadruga

02.03.2024

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije Anđele Šparavalo progovorile o njenoj situaciji.

KOMŠIJE ANĐELE ŠPARAVALO RAZVEZLE JEZIK: Evo šta se dešava u PORODIČNOJ KUĆI, dok se ona ljubi sa Bojanom!

Foto: TV Pink/printscreen

BIvša rijaliti učesnica Aleksandra Jakšić bila je gošća u emisiji ,,Pitam za druga", a budući da je iz Aranđelovca, progovorila je o pričama koje kruže o Anđeli Šparavalo, nakon što je uplovila u kontroverznu romansu sa Bojanom Pavlović

Aleksandra je otkrila šta je saznala kako o Anđeli, tako i o njenim roditeljima:

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Anđela Šparavalo

 

- Ja ću vam reći da sam ja čula da je ona iz Aranđelovca, čula sam za njenu porodicu, lično ih ne poznajem, cela situacija koja se dešava je teška, vidimo koliko su roditelji zabrinuti. Na neki način ih razumem, kada sam ja bila u sezonama, mi nemamo osećaj kako je našim porodicama. Težinu natpisa, priče, pa da li je preneseno kako jeste, to je šok za roditelje. Što se tiče ljubavnih odnosa njih dve, ja bih to pustila, drugačije je unutra i napolju. Možda njeni roditelji treba da spuste loptu - priča ona i dodaje o gradskim pričama o Anđeli:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović

 

- Lično ih ne poznaje, čula sam... Ne znam, ne bih zalazila u detalje, ne volim da pričam o tome. Ja bih zadržala za sebe, da li imam dobro ili loše, ostaviću za sebe, ne bih da komentarišem. Što se tiče Anđele, da je zvrk, čula sam, ali to je rekla kazala, da je imala momka, znamo, da ne voli žene, znamo da ne voli žene. Ono što sam uspela da ispratim, jedna stvar mi je zanimljiva, čini mi se da nema podršku od ljudi, nego da traži jednu osobu na koju može da se osloni.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading