POMIRENJE NE DOLAZI U OBZIR! Zvezdan Slavnić progovorio o bivšoj, evo šta se dešava sa ULASKOM U RIJALITI! Otkrio svoje USLOVE!

Autor:

Zadruga

22.02.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan konačno razvezao jezik!

POMIRENJE NE DOLAZI U OBZIR! Zvezdan Slavnić progovorio o bivšoj, evo šta se dešava sa ULASKOM U RIJALITI! Otkrio svoje USLOVE!

Foto: ST/Vladimir Lukić, D. Kadić

Bivši rijaliti učesnik i dečko Ane Ćurčić, Zvezdan Slavnić kaže da ne juri po svaku cenu da se vrati u rijaliti, ali da bi bio voljan da o svemu popriča sa produkcijom. 

- Moji fanovi su uvek plus pedeset, tako da ih ima na svakom koraku! Ne znam da li bih se vraćao u rijaliti, ali se sećam kako je krenula Milena Kačavenda opet sa mnom i sa mojom pričom, očekivao sam da ću dobiti poziv da se vratim. Više je tobila priča, ali produkcija je imala neke druge planove. Iskreno, imam željuda sednem da porazgovaram sa čelnicima oko ulaska, jer u ovom trenutku sam sasvim zadovoljan time kako stojim u životu. Posle svega što se dešavalo, nekako sam miran - rekao je Zvezdan u našoj emisiji "Minsko polje" sa Sanjom Arsić, pa je dodao:

Foto: Republika, Shutterstock, ST/Nikola Mutić

Zvezdan Slavnić, Milena i Ana

 

- Sada kada bih se vratio u rijaliti bio bih onaj Zvezdan Slavnić koji je bio na početku rijalitija. Što se kaže jedan od favorita, da tako kažemo. Kad je Ana ušla to se promenilo, a mislim da sam opet postao onaj stari kad se videlo da je ona imala neki skriven motiv što je ušla. To mi nije bitno, sve sam shvatio kao igru. Nisam ja tamo otišao da dobijem medalju. Najgore dešavanje vodi ka prvom mestu, ali to ne mora da znači. Ne bih nikada u svakom slučaju komentarisao tuđe odnose, kakve god, jer mi je to bezveze. Neć da drugima ukazujem na greške, i kada bih, to bi bilo van crnog stola. Mene su neki koje sam voleo prodali, tako da ja to drugima nikada ne bih uradio.

Zvezdan je progovorio i o pomirenju sa Anom Ćurčić.

- Posle svega što se desilo, pomirenje je nemoguće. Neću da priznam nešto što nema veze sa životom i to starno ne mogu. Nije obostrano pomirenje, ona ne vidi stvari kao ja. Ona je sama sebe demantovala u nekim stvarima. Ako to nije dovoljno, šta ja tu mogu da pomognem? Ništa. 

Foto: Republika TV

Ana Ćurčić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading