NOVI UDARAC ZA ANU ĆURČIĆ: Zvezdan Slavnić se ne zaustavlja - objavio snimak sa Pinka, pa otkrio ISTINU!

Autor:

Zadruga

22.01.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić nastavio sa napadima na Anu Ćurčić!

NOVI UDARAC ZA ANU ĆURČIĆ: Zvezdan Slavnić se ne zaustavlja - objavio snimak sa Pinka, pa otkrio ISTINU!

Foto: ATA Images

Bivši zadrugar Zvezdan Slavnić odlučio je da se potpuno angažuje da napravi pravi haos njegovoj bivšoj nevečanoj supruzi Ani Ćurčić, te je ponovo objavio status i uputio joj direktnu poruku. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić Zadruga 6

 

Nakon što je najavio da će angažovati advokatski tim da uništi Anu zbog navodno laži koje je izgovorila o njemu, Zvezdan je objavio snimak Ćurčićeve iz emisije ,,Magazin in" u kojoj je gostovala samo nešto ranije, pre ulaska na imanje u Šimanovcima. 

Kaže Anči ulazim da ga uništim, a onda par meseci kasnije kada su je zadrugari svi provalili ljuti se i svađa sa svima... Kune se da mu ne želi loše... Brate, Anči vrlo spremna si ušla, al zaboravljaš da neko gore vidi sve! - napisao je Zvezdan na Instagram profilu. 

 

Foto: Instagram.com

Zvezdan Slavnić Instagram

- Nakon izlaska iz rijaliti programa, posvetio sam se isključivo svom životu. Nisam se oglašavao do danas, ali je došlo vreme da i ja progovorim. Dakle, sve priče i insinuacije dotične gospođe, a tiču se teme nasilja i još mnogo toga, koje je iznosila od 27.01.2023, pa sve do danas su jedna velika i notorna laž. Iskreno sam se nadao da će se i ona usmeriti ka sebi i svom životu, ali izgleda da ipak ne može bez mene. Ovim putem želim da kažem jasno i glasno DOSTA JE BILO. Moji advokati će se pozabaviti time. Stop lažnim žrtvama nasilja - napisao je Zvezdan putem svog Instagram profila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading