PAR IZ ZADRUGE OTKAZAO SVADBU: Zbog ovoga su odustali od BRAKA!

Autor:

Zadruga

10.03.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Grujić otkrila zašto je odložila svadbu sa Markom Stefanovićem!

PAR IZ ZADRUGE OTKAZAO SVADBU: Zbog ovoga su odustali od BRAKA!

Foto: pixabay.com

Nakon turbulentnog učešća u šestoj sezoni rijalitija "Zadruga", bivši učesnici Sanja Grujić i Marko Stefanović sada uživaju u mirnom životu u Sremskoj Mitrovici. Njihova veza je prošla kroz različite faze, ali sada su pronašli stabilnost i sreću zajedno.

Sanja je otkrila da njihova svadba neće biti skoro, već da će proći bar još jedna godina pre nego što se odluče na taj korak. 

- Do naše svadbe neće doći bar još jedno godinu dana, potrebno nam je vreme da se još malo stabilizujemo, da imamo lepu organizaciju te proslave, ali svakako da ćemo našu vezu jednog dana krunisati brakom - rekla je Grujićeva za domaći medij.

Republika

Foto: Nikola Mutić, ATA Images/Antonio Ahel

Sanja Grujić i Marko Stefanović

Kada je reč o deci, Sanja smatra da je sada vreme da se fokusiraju na druge životne ciljeve pre nego što se posvete osnivanju porodice. 

- Što se tiče dece, treba da se ostvarujemo na drugim poljima, kad budemo dovoljno zreli da možemo u potpunosti da ses posvetimo osnivanju porodice, tada ćemo je osnovati - izjavila je.

Republika

Foto: Republika TV

Sanja Grujić i Marko Stefanović

- Odnos nam je fantastičan, živimo i dalje zajedno, trudimo i napredujemo. Imamo mi svakako prinovu, mi smo uzeli psa. Mi smo se malo šalili da gledaocima bude zanimljivo, živimo sasvim normalno i pristojno, onako nekako zlatna sredina kako živi većina ljudi u našoj državi - dodala je za Pink.rs bivša zadrugarka.

Inače, Sanja i Marko od izlaska iz rijalitija žive zajedno, a nedavno su se pohvalili novim stanom. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading