PAR IZ ZADRUGE KUPIO LUKS STAN: Ona troši kao lokomotiva, sve pršti od MARKIRANIH STVARI - uskoro se sprema SVADBA!

Autor:

Zadruga

20.02.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja i Marko otvorili vrata svog novog doma!

PAR IZ ZADRUGE KUPIO LUKS STAN: Ona troši kao lokomotiva, sve pršti od MARKIRANIH STVARI - uskoro se sprema SVADBA!

Foto: Shutterstock

Nakon što su napustili rijaliti program "Zadruga", Sanja Grujić i Marko Stefanović su započeli zajednički život u Sremskoj Mitrovici. Njihova veza je izazvala mnogo komentara, ali par je odlučio da ignoriše skeptike i nastavi zajedno.

Sanja je istakla da im rastu životni standardi, te da će do sledeće godine imati petnhaus. Takođe, istakla je da je njihov novi stan "bomba" i da su se zbog njegove veličine odlučili da ga iznajme. Na ulazu u stan, primetne su papreno skupe torbe koje su sve markirane, a Sanja je otkrila da su one pokloni od njenih roditelja za svaki rođendan.

Republika

Foto: Nikola Mutić, ATA Images/Antonio Ahel

Sanja Grujić i Marko Stefanović

- Rastu nam životni standardni, menjaju se nekretnine, do sledeće godine petnhaus - rekla je Sanja, a onda je Marko otkrio zašto su se odlučili da pređu u novi stan:

- Ovde nam je veće, ovaj stan je “bomba“, zato smo odlučili da uzmemo ovaj stan.

- Sve su markirane, široko, od roditelja za svaki rođendan po jedna torbica. U ove što sumnjaju da li su original, mogu doneti u sledeću emisiju da neki stručnjak proveri. U poslednje vreme trošim kao lokomotiva, ne znam odakle nam - sa osmehom je rekla Sanja, a potom progovorila o svadbi.

- Svadba će biti sledeća godine, kažu da ne valja u prestupnoj godini praviti svadbu. Bilo bi lepo da napravimo pravu svadbu i da se svi veselimo posebno tim lošim stvarima koji su iza nas. Doći će do toga, ali sve u svoje vreme - rekla je Sanja za Blic, dok se Marko složio sa njom.

 

 

Sanja Grujić i Marko Stefanović su pokazali da njihova veza i zajednički život idu napred, a planovi za budućnost ih motivišu da rade na ostvarenju svojih ciljeva. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading