BILAL BRAJLOVIĆ STIŽE U EMISIJU: U programu uživo govori o GORUĆIM temama iz Elite"

Autor:

Zadruga

16.02.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar ponovo pred kamerama!

BILAL BRAJLOVIĆ STIŽE U EMISIJU: U programu uživo govori o GORUĆIM temama iz Elite"

Foto: ATA Images

Večeras će bivši učesnik popularnog rijaliti programa "Zadruga" gostovati u emisiji "Kralj Elite" kod poznatog rijaliti komentatora Osmana Karića. Emisija će biti emitovana uživo na društvenoj mreži TikTok, a očekuje se da će biti veoma zanimljiva i uzbudljiva za fanove rijalitija.

Republika

Foto: Instagram.com

Bilal Brajlović stiže u emisiju kod Osmana Karić

Bivši učesnik "Zadruge" privukao je pažnju javnosti tokom svog boravka u rijalitiju, a sada se vraća u centar pažnje gostovanjem u emisiji. Poznato je da je njegov boravak u rijalitiju bio jako turbulentan, a najviše se pamti po vezi sa Majom Marinković koja se nastavila i nakon rijalitija, ali je bila kratkog dana. 

Republika

Foto: E-stock, Instagram.com

Bilal Brajlović i Maja Marinković

Verovatno će svim gledaocima biti jako zanimljivo šta to Bilal ima da kaže o učešću svoje bivše devojke Maje i kako mu se dopada njeno ponašanjeu ovoj sezoni, kao i priznanje da niakd nije prestala da boli bivšeg dečka Filip Cara i da ju je intar koji mu je terala skupo koštao, što može da se poveže sa odnosom koji je imala sa njim. 

Takođe, Bilal je bio intiman i sa Anitom Stanojlović i nekoliko puta se ljubio sa njom, zbog čega će sigurno biti zanimljiv njegov komentar na njeno učešće, izdaju Jovane Tomić Matore i vezu u kojoj je sa Anđelom Rankovićem

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bilal Brajlović i Anita Stanojlović u "Zadruzi 6"

Osman Karić, nekadašnji voditelj radio-emisije "Amnezija", će sigurno pokrenuti još brojen teme, pa će svojim pratiocima prirediti emisiju u kojoj će uživati i saznati brojne informacije. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading