ANĐELA MI JE ZGADILA BANANE: Bivši zadrugar promenio ishranu posle TEŠKE OPERACIJE, zbog Crnogorke izbacio OVO voće! (GALERIJA)

Autor:

Zadruga

10.03.2024

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi bruje o Anđelinim fotkama i snimku, oglasio se i bivši zadrugar!

ANĐELA MI JE ZGADILA BANANE: Bivši zadrugar promenio ishranu posle TEŠKE OPERACIJE, zbog Crnogorke izbacio OVO voće! (GALERIJA)

Foto: Instagram.com

Anđela Đuričić

Bivši zadrugar Nenad Lazić Neca nedavno je operisao želudac u Turskoj. Neca je želeo da smrša, a danas je svojim fanovima na društvenoj mreži Instagram odgovorao na pitanje vezano za svoje zdravlje, ali je govorio i o drugim aktuelnostima.

Neca je otkrio kako se oseća, da li ima apetit i da li mu se nešto posebno jede, kako je morao da modifikuje svoju ishranu.

- Pre svega, hvala na pitanju, odlično sam. Mali zdravstveni problem će se rešiti. Smršao sam 23 kilograma - započeo je Neca, pa otkrio da mora da je na posebnom režimu ishrane i da je morao da jede kašastu hranu četiri nedelje.

Lazić je otkrio i da je nakon operacije naišao na problem.

- Dobio sam giht, muči me sada. Što se tiče apetita, skoro pa ga nemam - otkrio je bivši zadrugar.

Kako se pričalo o ishrani, jedan korisnik ove društvene mreže je upitao Necu šta misli o eksplicitnim slikama Anđele Đuričić sa bananom. Podsetimo, nedavno su u javnost isplivali Anđelini eksplicitni snimci i fotke, a na jednom snimku Anđela simulira oralno zadovoljavanje na banani.

- Zgadila mi je banane - poručio je Lazić.

Republika

Foto: instagram.com/tarasimov

Tara Simov objavila Anđeline fotke

Inače, Necin brat Predrag Lazić Peca je nedavno otkrio kako je protekla operacija njegovog brata blizanca.

- Više doktora ga je operisalo, nije imao neke poteškoće. Nekima nije jasno kako se tako brzo operisao i vratio u Srbiju. On se ne bi vratio da sve nije prošlo u najboljem redu. Izbegava sad hranu. Ima svoju terapiju, poštuje sve i radi onako kako su mu rekli. On se jeste operisao, ali je jako važno da on istraje u nameri da bude disciplinovan - izjavio je Peca u "Pitam za druga".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Melanija

10.03.2024 21:15

Jadnik, odrađuje Ani Ćurćić onaj prvi i poslednji zajednički ručak Klozetarki.