NOVI ŠOK SNIMAK ANĐELE ĐURIČIĆ PROCURIO U JAVNOST: Pokazala šta zna da radi USNAMA, a onda je uradila OVO!

Autor:

Zadruga

10.03.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavio se novi snimak Anđele Đuričić!

NOVI ŠOK SNIMAK ANĐELE ĐURIČIĆ PROCURIO U JAVNOST: Pokazala šta zna da radi USNAMA, a onda je uradila OVO!

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

Dok se javnost i fanovi rijalitija Zadruga i dalje bave analiziranjem odnosa između učesnica, Tara Simov je ponovo uzburkala društvene mreže objavivši nove fotografije Anđele Đuričić usred velike svađe. Na tim fotografijama, Anđela zavodljivo gricka usne, ostavljajući mnoge u nedoumici o stvarnom značenju te gestikulacije.

Nakon objavljivanja ovih fotografija, društvene mreže su se zapalile komentarima. Mnogi su se pitali da li je ovo znak daljeg zaoštravanja odnosa između ove dve učesnice ili je možda samo još jedan marketinški potez učesnica kako bi zadržale pažnju javnosti.

Odnosi između Anđele i Tare su uvek bili predmet interesovanja javnosti, posebno zbog njihovih burnih svađa i pomirenja tokom boravka u rijalitiju. Stoga, svaki njihov potez budi veliku pažnju kod fanova i publike.

Na snimku je Anđela vrlo zavodljivo i provokativno grickala i lizala usne. 

Dok jedni smatraju da je ovo samo još jedan u nizu marketinških poteza, drugi tvrde da su ove fotografije možda pokazatelj nekih dubljih emocija između ove dve učesnice, koje su do sada bile skrivene od očiju javnosti.


Zvanična reakcija Anđele Đuričić na objavljene fotografije još uvek nije poznata, ali s obzirom na njen temperament i dosadašnje ponašanje, možemo očekivati da će se oglasiti u vezi sa ovim događajem.

Dok javnost i dalje nagađa i analizira svaki detalj ovog sukoba, ostaje nam da vidimo kako će se dalje razvijati odnos između Tare Simov i Anđele Đuričić i da li će ove fotografije pokrenuti novu lavinu događaja u rijalitiju Zadruga. Jedno je sigurno – pažnja javnosti je zagarantovana.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading