ANĐELA ĐURIČIĆ ZAVRŠILA SA NOVIM FRAJEROM: Smuvao je MNOGE STARLETE, a sada je i ona pala na njega!

Autor:

Zadruga

05.03.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić nije mogla da mu odoli!

ANĐELA ĐURIČIĆ ZAVRŠILA SA NOVIM FRAJEROM: Smuvao je MNOGE STARLETE, a sada je i ona pala na njega!

Foto: Shutterstock, TV Pink/printscreen, Republika.rs

Starleta i bivša zadrugarka Anđela Đuričić odlučila je da napravi totalni preokret u njenim poznanstvima sa ozbiljnim šmekerima sa estrade. Naime, nakon raskida sa Zvezdanom Slavnićem, Anđela je odlučila da održi lajv na TikToku ni manje, ni više nego sa Sukijem Kesom.

Foto: youtube.com/pink.rs

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić

 

Suki Keso poznat je po mnogim estradnim vezama, a mnoge poznate dame nisu uspele da odole njegovom šarmu, ali i luksuznom životu koji vodi. 

Suki je očigledno postao i zvezda TikTok društvene mreže, te je u jednom trenutku i vodio lajv prenos u koji se uključila i starleta iz Crne Gore. Njihova zajednička fotografija sa ljav prenosa postala je viralna na društvenim mrežama. 

- Opa... Svi kod Sukija. Biće zuba - glasio je šaljivi komentar. 

Foto: Instagram.com

Anđela Đuričić sa Sukijem Keso na TikToku

Nakon što se bivšoj zadrugarki Ani Ćurčić slošilo, ona se oglasila na Instagram profilu i otkrila šta se desilo samo nešto ranije. Naime, pre nego što joj se slošilo Ana Ćurčić obavljala je svoj ritual nedeljom i čitala molitve, kako bi pronašla svoj mir, budući da se vidno potresla zbog ljute rivalke Anđele Đuričić. 

Podsetimo, Ani Ćurčić je iznenada pozlilo, te je hitno hospitalizovana zbog pretrpljenog stresa. Njeno zdravstveno stanje zahtevalo je lekarsku intervenciju, a javnost je saosećala sa njenim trenutnim stanjem.

Korisnici društvenih mreža su dali Anđeli Đuričić nadimak "DJ banana" zbog njenog skandaloznog ponašanja i eksplicitnog snimka, a Tara Simov je javno objavila eksplicitne scene Anđeline prošlosti, dodatno produbljujući sukob, koji traje i dan-danas.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading