POTPUNO GOLE SLIKE ANĐELE ĐURIČIĆ ISPLIVALE U JAVNOST: Pozirala u kadi, a tek da vidite šta zna da radi TELOM!

Autor:

Zadruga

02.03.2024

21:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Objavljene šok fotografije Anđele Đuričić!

POTPUNO GOLE SLIKE ANĐELE ĐURIČIĆ ISPLIVALE U JAVNOST: Pozirala u kadi, a tek da vidite šta zna da radi TELOM!

Foto: TV Pink/printscreen

Anđela Đuričić

Bivša zadrugarka Tara Simov odlučila je da objavi kompromitujuće fotografije na kojima je njena nekadašnja cimerka Anđela Đuričić. Naime, na Instagram profilu Tara je objavila potpuno golišave fotografije starlete iz Crne Gore, a ovi kadrovi su šokirali čitavu javnost. 

Nakon toga, Anđela Đuričić se hitno oglasila na društvenoj mreži Instagram, te uzvratila žestok udarac Tari Simov, pominjajući joj bebu. 

- Da, moji klipovi su sa jednim muškarcem sa kojim sam bila u vezi, ako znaš kako izgleda veza? Pa vidiš nisam morala da brinem da li sam zatrudnela sa slučajnim prolaznikom, da pijem antibebi pilule i ispiškim plod majko decenije. A da ne spominjemo ko te je šišao i kako te je ulica divno vaspitala. Moja greška jedna sa 25 godina je danak neiskustvu, a ti si već sa 22 previše iskusna da bi te ičega bio blam. I ne brini sa takvima ne ulazim u rat, već samo da te podsetim ko si, ako si zaboravila - napisala je Anđela Đuričić na Instagram profilu. 

Foto: Instagram.com

Anđela Đuričić Instagram Tara Simov

Ostaje nam da vidimo da li će se ovaj rat nekadašnjih cimerki sa velelepnog imanja nastaviti ili će se Tara Simov i Anđela Đuričić naći na sudu zbog ovoga. Očigledno je da odnos ljutih rivalki nije u najboljim relacijama još odavno, a izgleda da je tek krenulo naizmenično raskrinkavanje na društvenim mrežama. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Melanija

03.03.2024 00:07

Anđela nije trebala da komentariše već da lepo "presavije tabak" tj. tuži za ne ovlašćeno pokazivanje intimnih snimaka što je vrlo kažnjivo pogotovo kada to rade muškarci ali žena ženi ničim izazvana je sramno i degradira ženski rod. Makedonsko devojče se zaigralo - ah da, na koju adresu da Anđa pošalje tužbu dal' vo Skoplje ili na sajtove i portale koji su objavili snimke?

Odgovori 13 10
Svetozar

03.03.2024 07:59

Kad nema neko mozga da živi od njega on mora na neki drugi način da se pokaže i zaradi neku crkavicu dok traju silikoni zarađeni skandalima. A kada to prođe onda u neki zapećak i tako do kraja.

Mitar

03.03.2024 15:47

Kakva komedija. Ne zna se koja je veća guska. I 22 i 25 su ozbiljna doba, a one bre nisu sazrele same u prodavnicu da idu. 🤣

pepco

04.03.2024 19:13

Sve se videlo u dve Zadruge i posle njih ko je sta je kakva je na sta je sve spremna. Daleko joj lepa kuca od svakoga devojka nije u vinklu ne bih se petljao sa njom da je posleenja na svetu.