OTIMALI SU MI PARE ČIM SU ME VIDELI! Tara Simov se prisetila siledžija iz škole, evo kako su je mučili! (FOTO)

Autor:

Zadruga

05.02.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meni je majka davala 20, 30, nekad i 50 evra za užinu i tada je govorila: "Uzmi vodi drugare posle škole na sladoled".

OTIMALI SU MI PARE ČIM SU ME VIDELI! Tara Simov se prisetila siledžija iz škole, evo kako su je mučili! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivša rijaliti učesnica Tara Simov rekla je da su je dečaci u školi maltretirali kad se iz jedne prebacila u drugu na insistiranje majke Miroslave. Ona je s kneglom u grlu pričala o svom detinjstvu i odrastanju, te je objasnila da se sa ekipom muškaraca koji su je presretali, kasnije spontano sprijateljila. 

Foto: ST/Nemanja Pančić

Tara Simov

 

- Kad bih došla u školu već na kapiji su mi tražili novac. Meni je majka davala 20, 30, nekad i 50 evra za užinu i tada je govorila: "Uzmi vodi drugare posle škole na sladoled. Nikad nisam bila stipsa za te stvari, ali su ljudi primetili da imam novac, pa su mi uzimali. To je bila grupa od nekoliko momaka i svakog dana su me presretali. Tražili su mi da im dam sve što imam, tako da sam ostatak dana bila gladna jer nisam imala šta da jedem. Kasnije su me zgotivili, pa smo počeli da se družimo - rekla je ona u jednoj emisiji. 

Inače, Tara je pričala i o svom odnosu s majkom, kojoj je ipak oprostila neke stvari, a istakla je i da se tek povremeno čuju. 

Moja majka nikad ništa lepo nije govorila o mom ocu, otac nikad nije ni spominjao moju majku. Uradila bih sve za majku, čujemo se povremeno, jednom u par meseci, kad joj nešto treba, tada me zove. Stvari koje ona kaže javno, meni ih nikad nije rekla. Davno sam se pomirila sa tim nekim stvarima... To ne može da se popravi, to je ta bol koja mene muči. Moja majka je imala jako težak život, svojim odabirom. Trpela sam i vršnjačko nasilje, sav novac sam morala da dam na ulazu u školu, kad sam imala 11, 12 godina, bila sam gladna, nisam imala šta da jedem. Bila sam gladna i bilo je jako hladno... Nismo imali krov nad glavom, ali je trajalo kratko, od tog momenta imam tu traumu od zime... Majka je tražila da otac plati da me čuje, niko se nije borio za mene, psiholozi u školi su videli da sa mnom nešto nije u redu, bila sam jako zatvorena. 

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ina

13.03.2024 16:15

Andjela, lepa devojko.Učimo se na greškama. Ko je Tara S. u tvom životu?????? Jedno veliko ništa. To je njen stil pljuvanja prostakluka bilo koga, ona govori o sebi, mnogo . Ne dozvoli da te poremeti u svom sadašnjem mirnom i normalnom životu.. šta je bilo bilo je . Najjednostavnji načn je da se oslobodiš ovakvih spodona je da je opališ IGNOR za sva vremena. Ceo BGD zna ko je ona i dr.idr.idr., nije vredna komentara bilo kakvog. Lepa devojko saberi se i opušteno uživaj u čarima života, naravno vodeći računa da sebe ne dovedeš u neprimerenu situaciju više. Srećno malena. Pozz za Crnu Goru