JADAN ŽELJKO! MILJANA, UBIJAš SVOJU DECU: Jezive optužbe upućene Kulićki, dok joj sin sedi u krilu (FOTO)

Autor:

Zadruga

27.01.2024

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznatu Nišlijku urnisali fanovi ispod fotografije sa naslednikom, poručuju joj da će mu se deca zbog nje rugati kad poraste,

JADAN ŽELJKO! MILJANA, UBIJAš SVOJU DECU: Jezive optužbe upućene Kulićki, dok joj sin sedi u krilu (FOTO)

Foto: instagram/marijakulic

asd

Učesnica "Elite" Miljana Kulić koja je nedavno diskvalifikovana trenutno je u Nišu odakle objavljuje slike i snimke sa sinom Željkom, koji je prethodnih meseci bio sa njenom porodicom, dok je ona bila u rijalitiju.

Po izlasku iz Bele kuće Nišlijka deli sa svojim pratiocima na Instagramu kao provodi vreme sa detetom, a ispod njenih objava nižu se komentari u kojim joj korisnici društvenih mreža, između ostalog, spočitavaju i za njen odnos prema sinu.

- Pet godina se je*e po rijalitiju i ubija svoju decu, četvoro dece abortirala, pred kamerama jaše s jednog na drugi pe*is - navodi se u jednom od komentara, gde dalje piše:

- Jadan Željko, deca će mu se rugati, neće smeti na ulicu izaći.

Podsećamo, Kulićka je i po diskvalifikaciji njenog emotivnog partnera Lazara Čolića Zole, posle kog je ona ostala u Beloj kući, strahovala da je ostala u drugom stanju. 

Inače, ranije je i bivši zadrugar Fili Car tokom žestokih svađa Miljanu Kulić nazivao ubicom jer je, prema njegovim rečima, samo u jednoj godini tri puta išla na kiretažu.

Kulićka je i sama otvoreno govorila o svojim odlukama o prekidima trudnoća.

Ja obilazim manastire, bila sam pod Ostrogom, molim Svetog Nektarija da mi oprosti... Ti bi bio isti kao i prvi otac mog deteta (Ivan Marinković), ne bih mogla da čuvam decu bez očeva - naglasila je Miljana posle jedne od prethodinih sezona u emisiji posvećenoj rijaltiju na TV Pink gde je bila zajedno sa Zolom, pa mu sasula u facu zašto nije smela da se upusti u roditeljstvo sa njim:

Ti nisi kapacitet za decu, porodicu, a ni brak. Sa tobom svakako ne bih imala gde da živim. Bosa (Zolina majka) živi u malom stanu, a ja sam sa Zolom providila vreme gde sam stigla, jer sam to tako želela.

Međutim, nedavno kad je mislila da je možda ponovo ostala u drugom stanju, bila je spremna da rodi i to je javno poručivala Zoli koji je već bio u Beču po izbacivanju iz rijalitija.

BONUS VIDEO:  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading