MAJKA NIJE HTELA DA ME KRSTI! Dejan Dragojević progovorio o detinjstvu, OVE DETALJE niko nije znao! (FOTO)

Autor:

Zadruga

28.01.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona je htela da mi sami odlučimo šta je najbolje za nas!

MAJKA NIJE HTELA DA ME KRSTI! Dejan Dragojević progovorio o detinjstvu, OVE DETALJE niko nije znao! (FOTO)

Foto: Youtube printscreen

Pobednik rijalitija "Zadruga 5", Dejan Dragojević nedavno je dobio poslovni angažman na jednoj domaćoj televiziji, a pre nego što započne sa svojim voditeljskim poslom, a sada je progovorio na temu svog krštenja, što je mnogima privuklo pažnju. On je rekao da nije kršten, pa je objasnio zbog čega je njegova majka Biljana Dragojević donela takvu odluku. 

- Nisam kršten, samo je moja sestra krštena. Ona se krstila sada pre nego što se venčala. Sviđa mi se što je moja majka gledala da imamo sutra mogućnost izbora. Nije htela da nas krsti odmah kao male, nego je čekala da sami odlučimo kad za to dođe vreme. To poštujem i mislim da je donela pravu odluku - rekao je Dejan, koji je potom dodao da je njegova majka verovatno osetila da će neko od njene dece da menja veru: 

Foto: Youtube printscreen

Dejan Dragojević

 

- Da, mislim da nije sumnjala da će neko otići ka islamu! To se kasnije i desilo kao što znate. To su sve normalne stvari, ne vidim problem u svemu ovome i mislim da veći broj roditelja treba deci da daje slobodu na ovom polju.

Foto: Printscreen

Dejan Dragojević i Dejan Dragojević

 

Inače, Dragojević je i ranije pričao šta za njega znači prelazak u islam.

- Dok sam bio u braku sa Dalilom išao sam redovno u džamiju, svaki post sam postio. Dobijao sam komentare da neću moći da uđem u Srbiju nakon svega, da mi je zabranjen ulazak u Beograd. Vi raspravljate o tome u šta ja treba da verujem. Dobijao sam pretnje da će me ubiti, zaklati, baciti bombu na kuću. Ja sam šokiran time. Ovo je za mene veliki korak i nešto što sam želeo i do toga sam došao čista srca. 

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Melanija

28.01.2024 10:47

A što nisi tako govorio po ulasku u Zadrugu nego si krio (I produkcija i Dalila i Aleks) jer si znao da do pobede nećeš doći kao poslednji Janičar. Ne moj da sada filozofira Taklađanu (golub prevrtać) jedan. Rigonjo najgore vrste (Cuckold) dobro je što nisi Dalilu i Aleks ljubio posle seksa sa Carem (a možda i jesi) kao pravi Cuckold. Koliko si samo laparao o vlasniku i glavnoj zvezdi televizije u kojoj sada radiš a i oni mustre zaposlili mudžahedina. Anđela beži dok i tebe nisu preveli u drugu veru.

Zana

28.01.2024 13:00

U odnosu na ovog , Dalila je barem " 3 koplja ispred njega " , u svakom pogledu. On glumi, patetise, laze, maze, bez radnih navika ...