MONSTRUOZNO! Anđela Đuričić udarila Taru najniže, spomenula joj MRTVU BEBU, ove reči će vas zgroziti!

Autor:

Zadruga

03.03.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić ne prestaje!

MONSTRUOZNO! Anđela Đuričić udarila Taru najniže, spomenula joj MRTVU BEBU, ove reči će vas zgroziti!

Foto: ST/N. Pančić

Tara Simov

Bivša zadrugarka Tara Simov odlučila je da objavi kompromitujuće fotografije na kojima je njena nekadašnja cimerka Anđela Đuričić. Naime, na Instagram profilu Tara je objavila potpuno golišave fotografije starlete iz Crne Gore, a ovi kadrovi su šokirali čitavu javnost. 

Foto: ST/Nemanja Pančić

Anđela Đuričić i Tara Simov

 

Nakon toga, Anđela Đuričić se hitno oglasila na društvenoj mreži Instagram, te uzvratila žestok udarac Tari Simov, pominjajući joj bebu. 

- Tarakitos mamitos od malenih nogu šriceri, ulice, šišanja, kako je sama pričala... Pa čak i ubijeni plodovi bebe... Boži oprosti im! - napisala je Anđela Đuričić na Instagramu. 

Foto: Instagram.com

Anđela Đuričić Instagram

 

- Da, moji klipovi su sa jednim muškarcem sa kojim sam bila u vezi, ako znaš kako izgleda veza? Pa vidiš nisam morala da brinem da li sam zatrudnela sa slučajnim prolaznikom, da pijem antibebi pilule i ispiškim plod majko decenije. A da ne spominjemo ko te je šišao i kako te je ulica divno vaspitala. Moja greška jedna sa 25 godina je danak neiskustvu, a ti si već sa 22 previše iskusna da bi te ičega bio blam. I ne brini sa takvima ne ulazim u rat, već samo da te podsetim ko si, ako si zaboravila - napisala je Anđela Đuričić na Instagram profilu. 

Ostaje nam da vidimo da li će se ovaj rat nekadašnjih cimerki sa velelepnog imanja nastaviti ili će se Tara Simov i Anđela Đuričić naći na sudu zbog ovoga. Očigledno je da odnos ljutih rivalki nije u najboljim relacijama još odavno, a izgleda da je tek krenulo naizmenično raskrinkavanje na društvenim mrežama. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Da li

03.03.2024 20:34

Da li Anđela može (zbog sramote koju im ponovo priređuje ) sesti sa ocem, majkom, bratom za isti stol i ručati, pogledati ih u oči? Mateja je proganjala, vrištala i pričala o svom moralu i vaspitanju a da on ju je ponizio i osramotio , Zvezdanu je pričsla kako je imala mali broj momakai da zato nema seksualnog iskustva, nazivala Maju, Taru i druge devojke nemoralnim devojkama. Svašta je Anđela pričala kroz dve sezone Zadruge. Da li vi mislite da devojka koja ima ovakve eksplicitne slike i šalje ih svom dečku zaista može biti devojka sa mslo ljubavnog i seksualnog iskustva?. Rečnik koji ona koristi je užasan za nekog ko je moralan, vaspitan, obrazovan kako je ona predstavila sebe dok je napadala Mateja. Anđela je najveći lažov koji se pojavio u rijalitiju.

Melanija

03.03.2024 21:45

@Da li - Slažem se da nije trebala da napada ni Taru ni Ani jer se tako spušta na njihov nivo. Jednostavno ih je trebala tužiti za ne ovlašćeno objavljivanje intimnih snimaka jer sve kojima je stalo do sebe imaju čak takve ili slične fotke ili klipove ali ako neko to objavi to je kažnjivo i te osobe su dno - dna. Ali, da Vas zapitam. Jedno vreme ste se ućutali Anđelinu hejteri. Nigde Vas nije bilo. Dal' od straha od tužbi ili sada kada prosto blista na Tik Toku i svakim danom stiče sve više pratioca i gomila pare (samo prekjuče je zaradila desetak hiljada Evra) i pokupila npr. Zvezdanove fanove koji su bili zajednički pa su se Anđeli vratili (Bungiši, Voljeti nije grijeh, Ljubav živi zauvek... ) i dobila je bez rezervnu podršku svih najvećih igrača poput Cara, Kroatosa, Sukija, Makedo, Miki Mausa, tj. svih onih koji su Zvezdana oduvali.

xx

04.03.2024 18:59

@Melanija - kakve vi bajke pisete, vi bas znate koliko je zaradila, pricate gluposti, devojka nije tacna i steta sto je porodica ne hospitalizuje, seta po Bg svadja se sa ljudima, vredja, tuzaka, sva vrata je zatvorila nogom, ispljuvala svakoga, vredja na nac.osnovi, vredja decu a najbolesnije vredja po pitanju morala a tu treba da se zabije u misju rupu jer je pokazala i sa Z.S. i sa S.M. koliko je moralna. Izgubljen slucaj.

Cilka

03.03.2024 20:49

To bese ona pobožna? Popadijina drugarica zar ne