PRIVATNA PREPISKA ANĐELE ĐURIČIĆ SA TAROM SIMOV: Otkriveni SKANDALOZNI detalji, obelodanjena MRAČNA TAJNA!

Autor:

Zadruga

03.03.2024

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Objavljena privatna prepiska Tare Simov i Anđele Đuričić!

PRIVATNA PREPISKA ANĐELE ĐURIČIĆ SA TAROM SIMOV: Otkriveni SKANDALOZNI detalji, obelodanjena MRAČNA TAJNA!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Nakon što je Tara Simov objavila kompromitujući sadržaj Anđele Đuričić javno na Instagram profilu, starleta iz Crne Gore se oglasila i udarila nekadašnjoj cimerki iz rijalitija ,,Zadruga" na njeno majčinstvo. 

 

- Da, moji klipovi su sa jednim muškarcem sa kojim sam bila u vezi, ako znaš kako izgleda veza? Pa vidiš nisam morala da brinem da li sam zatrudnela sa slučajnim prolaznikom, da pijem antibebi pilule i ispiškim plod majko decenije. A da ne spominjemo ko te je šišao i kako te je ulica divno vaspitala. Moja greška jedna sa 25 godina je danak neiskustvu, a ti si već sa 22 previše iskusna da bi te ičega bio blam. I ne brini sa takvima ne ulazim u rat, već samo da te podsetim ko si, ako si zaboravila - napisala je Anđela Đuričić na Instagram profilu. 

Foto: ST/Nemanja Pančić

Anđela Đuričić i Tara Simov

 

Međutim, nakon toga Anđela je nastavila privatno da se prepucava sa Tarom Simov, nakon čega je odlučila da objavi njihovu privatnu prepisku javno na Instagram profilu. 

Anđela je podelila sa svojim pratiocima prepisku sa Tarom, aludirajući da je varala svog izabranika Danila, koji je i otac njenog deteta, nakon čega je poručila:

- Bolje da paziš sa kim si se čula pored partnera kojem si verna, a njega napadaš. Sve sam ti rekla, mamice decenije - napisala je Anđela u poruci Tari. 

Foto: Instagram.com

Anđela Đuričić Instagram Tara Simov

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading