GODINAMA TRPELA NASILJE, RODITELJI JOJ OKRENULI LEĐA, UMIRALA OD GLADI I ZIME: Detalji iz života zadrugarke teraju jezu u kosti!

Autor:

Zabava

04.02.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka je napokon prekinula tišinu, pa otvorila dušu o teškom detinjstvu.

GODINAMA TRPELA NASILJE, RODITELJI JOJ OKRENULI LEĐA, UMIRALA OD GLADI I ZIME: Detalji iz života zadrugarke teraju jezu u kosti!

Foto: youtube.com/Blic.rs

Bivša zadrugarkaTara Simov, neko je koga publika definitivno pamti i dan-danas, a gledaoci nisu imali prilike da saznaju baš sve o njenom životu i detinjstvu, koje nije bilo lako, kako i sama govori.

Simova se nedavno ostvarila u ulozi majke i presrećna je zbog toga, pa je rešila da publici i fanovima ogoli dušu i otkrio sve ono što godinama u rijalitiju nije priznavala.

Progovorila je o porodici, otkrila zbog čega je završila na ulici, gladovala, pa i poželela da umre, a bivša zadrugarka jedva je obuzdala suze zbog ovih priznanja.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Tara Simov

 

- Sve što mi je tada bilo ponuđeno, bilo mi je ponuđeno od strane ljudi sa ulice, nisam imala šta da jedem. Žao mi je samo što nemam na čemu da im budem zahvalna... Sećam se da sam sa 15 godina izgovorila "Samo da ne dočekam jutro", želela sam da umrem - priznala je Tara Simov u jednoj emisiji, grcajući u suzama, pa nastavila izlaganje:

- Moja majka nikad ništa lepo nije govorila o mom ocu, otac nikad nije ni spominjao moju majku. Uradila bih sve za majku, čujemo se povremeno, jednom u par meseci, kad joj nešto treba, tada me zove. Stvari koje ona kaže javno, meni ih nikad nije rekla. Davno sam se pomirila sa tim nekim stvarima... To ne može da se popravi, to je ta bol koja mene muči. Moja majka je imala jako težak život, svojim odabirom. Trpela sam i vršnjačko nasilje, sav novac sam morala da dam na ulazu u školu, kad sam imala 11, 12 godina, bila sam gladna, nisam imala šta da jedem. Bila sam gladna i bilo je jako hladno... Nismo imali krov nad glavom, ali je trajalo kratko, od tog momenta imam tu traumu od zime... Majka je tražila da otac plati da me čuje, niko se nije borio za mene, psiholozi u školi su videli da sa mnom nešto nije u redu, bila sam jako zatvorena - govorila je Tara u jednoj emisiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading