JEZIVA ISPOVEST ZADRUGARKE UZDRMALA JAVNOST: Preživela HOROR, pa molila Boga da ne dočeka JUTRO - ovi detalji lede krv u žilama!

Autor:

Zabava

03.02.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka je ogolila dušu, pa progovorila o detinjstvu.

JEZIVA ISPOVEST ZADRUGARKE UZDRMALA JAVNOST: Preživela HOROR, pa molila Boga da ne dočeka JUTRO - ovi detalji lede krv u žilama!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivša zadrugarka, Tara Simov, neko je koga publika definitivno pamti i dan-danas, a gledaoci nisu imali prilike da saznaju baš sve o njenom životu i detinjstvu, koje nije bilo lako, kako i sama govori.

Simova se nedavno ostvarila u ulozi majke i presrećna je zbog toga, pa je rešila da publici i fanovima ogoli dušu i otkrio sve ono što godinama u rijalitiju nije priznavala.

Progovorila je o porodici, otkrila zbog čega je završila na ulici, gladovala, pa i poželela da umre, a bivša zadrugarka jedva je obuzdala suze zbog ovih priznanja.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Tara Simov

 

- Sve što mi je tada bilo ponuđeno, bilo mi je ponuđeno od strane ljudi sa ulice, nisam imala šta da jedem. Žao mi je samo što nemam na čemu da im budem zahvalna... Sećam se da sam sa 15 godina izgovorila "Samo da ne dočekam jutro", želela sam da umrem - priznala je Tara Simov u jednoj emisiji, grcajući u suzama.

Zatim se oglasila putem Instagram profila, pa otkrila koliko joj je bilo teško da, napokon, govori na ovu temu, ali da joj je bilo neophodno da to izbaci iz sebe, s obzirom da je publika stekla pogrešan utisak o njoj. Ono što je dodala, takođe je mnogima zapalo za oko.

Naime, Tara je otkrila da je godinama ćutala na ovu temu, kako bi "zaštitila one, koji nikada nisu zaštitili nju". Sada je rešila da prekine tišinu i pokaže svoje pravo lice, koje gledaoci rijalitija nisu imali priliku da upoznaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading