VODITELJKA ELITE POKAZALA VITKE NOGE: Pozirala u miniću, od ovog prizora vam neće biti dobro! (FOTO)

Autor:

Zadruga

06.03.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Radulović ponovo zapalila društvene mreže!

VODITELJKA ELITE POKAZALA VITKE NOGE: Pozirala u miniću, od ovog prizora vam neće biti dobro! (FOTO)

Foto: ST/Nikola Mutić

Ana Radulović je ponovo oduševila svoje pratioce novim fotografijama na društvenim mrežama. U kratkoj crnoj haljini, Ana je istakla svoje noge, dok su visoke potpetice doprinele njenom elegantnom izgledu. Kao opis ove objave, Ana je napisala: 

- Elegancija je jedina lepota koja nikada ne prolazi.

 

 

Nedavno, Ana je uživala na odmoru na Kipru, a njene fotografije sa putovanja su oduševile pratioce. Destinacija je bila Kipar, a prema onome što smo mogli da vidimo, Ana se odlično provela. Redovno je delila fotografije sa odmora, pružajući pratioce uvid u prelepe pejzaže i doživljaje sa putovanja.

 

 

Ana Radulović je poznata po svom izvanrednom modnom stilu, koji je uvek u skladu sa najnovijim trendovima. Njeni pratioci često ističu kako ih inspiriše svojim modnim odabirom, a nova objava nije izuzetak. Ova fotografija u crnoj haljini i visokim potpeticama još jednom je privukla pažnju ljubitelja mode.

Ana redovno komunicira sa svojim pratiocima putem društvenih mreža, delići sa njima delove svog života i putovanja. Njena zahvalnost prema pratiocima se ogleda kroz autentične i inspirativne objave, te se može primetiti koliko ceni podršku i pažnju koju dobija od svoje publike.

 

 

Ana Radulović nastavlja da inspiriše svoje pratioce svojim modnim odabirom i putovanjima, te se sa nestrpljenjem očekuju nove objave i avanture koje će podeliti sa svojom publikom.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading