PRIZOR OPASAN PO ZDRAVLJE: Osvanule vrele slike voditeljke Elite - sevaju GRUDI, a od šlica će vam se zavrteti u glavi! (FOTO)

Autor:

Zadruga

11.02.2024

23:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Radulović ponovo zapalila društvene mreže!

PRIZOR OPASAN PO ZDRAVLJE: Osvanule vrele slike voditeljke Elite - sevaju GRUDI, a od šlica će vam se zavrteti u glavi! (FOTO)

Foto: Instagram.com, Zadruga official youtube.com

Voditeljka Pinka, Ana Radulović, još jednom je uspela da privuče pažnju javnosti svojim vrelim fotkama na Instagramu. Ovoga puta, crna uska haljina koju je odabrala istakla je njenu vitku figuru i bujne grudi, ali ono što je posebno privuklo pažnju jeste detalj u srebrnoj boji na njenoj butini koji je izazvao veliku zainteresovanost, budući da podseća na podvezicu.

Asimetrična haljina i srebrne salonke su se savršeno uklopile uz Aninu zanimljivu frizuru, a njen izbor odevnih komada i modnih detalja još jednom je potvrdio njen osećaj za stil i eleganciju.

 

 

Iako su neki možda očekivali reakciju supruga, pevača Miroslava Mirčeta Radulovića, na provokativne fotografije, nije bilo nikakvih naznaka da mu smetaju. Naprotiv, on je uvek bio podrška svojoj supruzi u svemu što radi, a njihov skladan brak i odnos oduvek su bili predmet divljenja javnosti.

Ana je veoma aktivna na društvenim mrežama i redovno obraduje svoje pratioce novim sadržajem. Njeni postovi uvek izazivaju pažnju, a ovaj poslednji nije bio izuzetak.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić

Ana Radulović voditeljka Elite

S obzirom na reakcije pratioca na Instagramu, jasno je da se Ana Radulović i dalje nalazi u centru pažnje javnosti, te da njen osećaj za modu i stil i dalje ostavlja snažan utisak na mnoge. Uz podršku supruga i svoju profesionalnu angažovanost, Ana nastavlja da gradi svoj uticaj i status javne ličnosti.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Joe

12.02.2024 15:15

Klasična nevidjena glupača