VRUĆE IZDANJE PINKOVE VODITELJKE: Sevnule joj grudi, svi gledaju u BUJNI DEKOLTE! (FOTO)

Autor:

Zadruga

25.01.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Radulović ponovo oduševila svoje pratioce!

VRUĆE IZDANJE PINKOVE VODITELJKE: Sevnule joj grudi, svi gledaju u BUJNI DEKOLTE! (FOTO)

Foto: ST/Nikola Mutić

Voditeljka Ana Radulović, jedna od najatraktivnijih domaćih voditeljki, nedavno je ponovo privukla veliku pažnju na društvenim mrežama. Na svom Instagram profilu Ana je podelila još jednu fotografiju na kojoj pozira u izuzetno elegantnom izdanju. Ovoga puta, Ana je odlučila da se fotografiše u jednostavnoj odevnoj kombinaciji koja je istakla njenu lepotu i stil.

- Brojali su mi greške, čaše, dolaske u sitne sate, brojali bi oni i sebi, ali nisu živeli - napisala je Ana uz objavu. 

Ova duboka poruka sigurno je naišla na pozitivne reakcije njenih pratilaca, koji su istakli da im je Ana još jednom pokazala svoju emotivnu i introspektivnu stranu.

 

 


Ana Radulović je poznata po tome što svojim objavama često šalje snažne poruke o samopouzdanju, ljubavi prema životu i važnosti mentalnog zdravlja, te nije iznenađujuće što je i ovoga puta privukla pažnju svojom porukom.

 

 

Uz fotografiju u elegantnom izdanju, Ana Radulović je svojim pratiocima poslala inspirativnu poruku koja je izazvala pozitivne reakcije na društvenim mrežama. Ova voditeljka je poznata po tome što svojim rečima podstiče ljude na pozitivno razmišljanje.

Republika

Foto: Instagram.com

Ana Radulović

Ana odluvek važi za jednu od najastraktivnijih voditeljki, a fotografije u provokativnim izdanjima koje podeli, kao i one gde svima pokaže svoje zgodno telo nikog ne mogu da ostave ravnodušnim, zbog čega dobija brojne komplimente. 

BONUS VIDEO: 



 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading