NEMA POENTE PROVODITI VREME U KUHINJI ZA PRAZNIKE: Evo šta Ana Radulović radi na Badnje veče!

Autor:

Zadruga

06.01.2024

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Ana Radulović priznala da ne voli da provodi vreme u kuhinji!

NEMA POENTE PROVODITI VREME U KUHINJI ZA PRAZNIKE: Evo šta Ana Radulović radi na Badnje veče!

Foto: ST/Vladimir Lukić, shutterstock

Voditeljka "Elite" Ana Radulović je povela sina Konstantina u jedan manastir na Badnje veče, pa otkrila kako provodi božićne praznike i koliko se njen naslednik raduje praznicima.

- Badnji dan i Božić gledam da stvarno provodim u miru jer je tako najlepše, za Badnje veče uglavnom odemo do crkve i onda uveče unosimo badnjak i uživamo - ispričala je Ana, pa otkrila koliko sin uživa u praznicima.

- Svaki običaj voli i uživa u svakom prazniku.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Ana Radulović

Ana je priznala i da zna da sprema sve što treba da se nađe na jednoj tradicionalnoj trpezi, ali da ne voli da provodi vreme u kuhinji.

- Sve znam da spremam, ali biću iskrena, ne volim puno vremena da provodim u kuhinji, za praznike gledamo da ne bude preterano, jer to nema poente. Bitno je da za Badnji dan postimo i za Božić da je tu česnica, sve ostalo uz to je stvar želje - istakla je Radulovićka za "Pink.rs".

Republika

Foto: youtube PRINT PRINT

Ana i Milan igraju kolo sa takmičarima "Elite"

Ana je sinoć vodila emisiju "Specijalni izazov" sa Milanom Miloševićem, a pravi haos napravili kada su zajedno s učesnicima zaigrali kolo na imanju u Šimanovcima. Oni su se pridružili takmičarima tokom emisije, a zadatak je bio da učesnici udaranjem jaja o glavu pogađaju pesmu koju čuju na ozvučenju. 

Kako su se parovi smenjivali u izazovima sa pesmama, produkcija je rešila da opusti dodatno atmosferu. Kad se na ozvučenju začulo kolo voditelji znali da kad prvi zaigraju, rekacija će biti lančana. Tako su elitari poskakali da igraju, a Ivan Marinković je insistirao da povede kolo, pa je terao usput i druge da se pridruže. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading