ZAVIRITE U STANIJIN PENTHAUS NA BADNJE VEČE: Starleta nazdravila, pokazala prazničnu trpezu, pa posetila CRKVU! (GALERIJA)

Autor:

Zadruga

06.01.2024

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević pokazala kako izgleda njena trpeza za Badnje veče!

ZAVIRITE U STANIJIN PENTHAUS NA BADNJE VEČE: Starleta nazdravila, pokazala prazničnu trpezu, pa posetila CRKVU! (GALERIJA)

Foto: Pixabay, ST/Dragan Kadić

Starleta i bivša zadrugarka Stanija Dobrojević nedavno se vratila u Srbiju i odmah digla veliku prašinu svojim gostovanjem u "Eliti", gde se pojavila kao "Deda Mrazica" koja deli poklone. Stanija se nakon toga vratila u Rumu, a večeras je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelila svoju trpezu za Badnje veče.

Na prazničnoj trpezi našla se sveća, žito, pogača, kao i mnogobrojne posne đakonije. Dobrojevićeva je bila svedeno obučena i pozirala sa čašicom alkoholnog pića.

Stanija je potom posetila crkvu u Rumi, gde je prisustvovala paljenju badnjaka.

Republika

Foto: Instagram.com

Stanija u crkvi

Inače, Stanija se danas oglasila, te istakla da se pokajala zbog toga što je Maji Marinković prenela da su Aleksandra Nikolić i Filip Car raskinuli.

- Krivo mi je što sam na bilo koji način upletena u priču Filip Car, Aleksandra i Maja! Žao mi je što sam uopšte bila u situaciji da budem pitana jel on slobodan, hoće li ući u Elitu! Ali to je Maja! Samo je za njega pitala! A lepo se čuje da sam joj rekla da se mane te priče i da ga apsolutno ne pominje! Moj stav vezano za tu situaciju ste čuli u emisiji Zadruga specijal kada sam gostovala sa Majom kad su tek izbačene prepiske nje i Cara - rekla je ona, pa dodala:

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić/Nikola Mutic, E-stock

Stanija, Car i Maja

- Rekla sam da ne podržavam to, i ako je već Maja luda za njim, da onda bar on vodi računa i nema potrebe da joj piše i daje bilo kakvu nadu s obzirom da ima trudnu devojku, i da ne treba to da radi ako želi sebi, Aleksandri i detetu sreću i mir! Tako da žao mi je ako je povredilo Filipa i Aleksandru to što sam bila pitana jel slobodan ili ne. Nije mi bila namera ikoga da povredim, ali mi je bila namera da kažem Maji da ih ne pominje i da svoju pricu tamo tera sama jer je tako najjača. Praštajte ako sam šta pogrešila i srecni praznici - poručila je za Pink.rs Stanija Dobrojević. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Ja

06.01.2024 19:06

Sta glumis tu,fol neka vjera i tradicija a nasla si Asmina.Duj

Ja

06.01.2024 20:27

Kao da ne znas kako to ide nije vazno sta ti je muz zena vazno je da ce deca biti hriscani,ides li ti ja u crkvu zar nista nisi naucilo

sofija

06.01.2024 21:02

@Ja - ne pričaj o nečemu o čemu ne znaš ništa. Stanija nije sa Asminom od Amidžija jer je videla sa kakvom ženom je bio. Ali bez obzira na to, šta tebe briga za njenu decu. Brini o sebi, ti sa velikim ja. Ujedno nek je gospodji Slavici srećno useljenje u novi stan i srećan Božić Dobrojevićima.