CAR SE UKLJUČUJE UŽIVO! Nakon POKAJANJA Stanije Dobrojević poslao jasnu poruku: Ona je koleteralna šteta, a oni... (FOTO)

Autor:

Zadruga

06.01.2024

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car se oglasio nakon saopštenja Stanije Dobrojević!

CAR SE UKLJUČUJE UŽIVO! Nakon POKAJANJA Stanije Dobrojević poslao jasnu poruku: Ona je koleteralna šteta, a oni... (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić, ATA Images

Nakon oglašavanja starlete Stanije Dobrojević, Filip Car se obratio svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram, te najavio da će situaciju dodatno pojasniti u večerašnjem "lajvu" na društvenoj mreži TikTok.

- U 18 časova TikTok. Tamo jedino možete čuti direktno od mene moje mišlenje. Bez rekla-kazala. Vidimo se - napisao je Car, pa dodao:

- Stanija je možda pogrešila, ali ona je samo koleteralna šteta onima koji zaista imaju zle namere, pa upiru prstom u nju, da bi eventualno oni ili neko njihov bio bolji ili pošteniji! Vidimo se na "lajvu". Samo za inteligentne, bez plitkih i primitivnih mozgova - dodao je Filip.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Filipa Cara

Podsetimo, prvo se Filip oglasio, nakon što su pojedini takmičari napali Staniju zbog toga što je Maji Marinković prenela da su on i Aleksandra Nikolić raskinuli. Potom se oglasila i ona i priznala da se kaje zbog ovoga.

- Krivo mi je što sam na bilo koji način upletena u priču Filip Car, Aleksandra i Maja! Žao mi je što sam uopšte bila u situaciji da budem pitana jel on slobodan, hoće li ući u Elitu! Ali to je Maja! Samo je za njega pitala! A lepo se čuje da sam joj rekla da se mane te priče i da ga apsolutno ne pominje! Moj stav vezano za tu situaciju ste čuli u emisiji "Zadruga specijal" kada sam gostovala sa Majom, kad su tek izbačene prepiske nje i Cara - rekla je ona, pa dodala:

- Rekla sam da ne podržavam to, i ako je već Maja luda za njim, da onda bar on vodi računa i nema potrebe da joj piše i daje bilo kakvu nadu s obzirom da ima trudnu devojku, i da ne treba to da radi ako želi sebi, Aleksandri i detetu sreću i mir! Tako da žao mi je ako je povredilo Filipa i Aleksandru to što sam bila pitana jel slobodan ili ne. Nije mi bila namera ikoga da povredim, ali mi je bila namera da kažem Maji da ih ne pominje i da svoju pricu tamo tera sama jer je tako najjača. Praštajte ako sam šta pogrešila i srećni praznici - poručila je za "Pink.rs" Stanija Dobrojević. 

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić/Nikola Mutic, E-stock

Stanija, Car i Maja

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mlinar

06.01.2024 16:33

Kada su bili Tomovic,Kristijan,Miki,Hadrovic u rijalitiju Car im je sluzio kao potrcko ,lupao glavom od stok vrata haha Miki mu je bio penicilin,otjera ga kao pesa a on mu se uliziju ha ha