VODITELJKA ELITE U BOLNICI: Maša Mihailović se hitno oglasila nakon što je prikačena na INFUZIJU! (FOTO)

Autor:

Zadruga

06.01.2024

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Maša Mihailović se oglasila iz bolnice!

VODITELJKA ELITE U BOLNICI: Maša Mihailović se hitno oglasila nakon što je prikačena na INFUZIJU! (FOTO)

Foto: Shutterstock, Republika

asd

Voditeljka "Elite" Maša Mihailović završila je bolnici. Mlada voditeljka Pinka oglasila se na društvenoj mreži Instagram, te podelila fotografiju na kojoj je prikačena na infuziju. Kako smo uspeli da saznamo, Maša je zbog visoke temperature morala hitno da reaguje, nakon čega joj je prepisana terapija.

Republika

Foto: Instagram.com

Maša Mihailović prikačena na infuziju

Podsetimo, Maša je pred sam početak "Elite" postala voditeljka ovog rijalitija i vodi dnevnu emisiju "Pitanja gledalaca".

Mašu smo pred Novu godinu ugostili u našem studiju, gde je za Republiku sumirala 2023. godinu, te otkrila šta planira za ovu.

- Ovu godinu ću pamtiti po svom poslovnom napretku, to sam sanjala i ukazala mi se velika prilika i po tome ću pamtiti. To sam tražila od Deda Mraza, čekalo se, ali se isplatilo. Život mi se prometio totalno, možda nisam toga svesna. Prepoznatljivija sam ljudima, susrećem se sa raznim komentarima, drago mi je, jer to je posao kojim planiram da se bavim - rekla je Maša, pa dodala da se ne kaje ni za šta u 2023. godini.

Republika

Foto: Nebojša Mandić

Maša Mihailović u novogodišnjem studiju

- Imala sam svađu sa bliskom osobom, sad već više nije, ali nema veze. Nisam praštala ove godine mnogo. Nemam specijalnu listu želja, ali samo od bliskih osoba, nemam taj faktor iznenađenja - ispričala je ona, pa priznala kakvi su joj planovi za 2024. godinu:

- Da započnem zajednički život sa dečkom, da se što više angažujem, da se trudim. Ja sam verena, prvo ćemo krenuti da živimo zajedno, ali i to nam je u planu. Moj verenik ne pravi ljubomorne scene, svesni smo šta osećamo jedno prema drugom, ne pravi ljubomorne scene, ima tu nešto, ali ništa specijalno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading