ŠOK SCENE U ELITI: Voditelji napravili haos u programu uoči velikog praznika, učesnici se razleteli po celoj Beloj kući!

Autor:

Zadruga

06.01.2024

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako su se parovi smenjivali u izazovima sa pesmama, produkcija je rešila da opusti dodatno atmosferu.

ŠOK SCENE U ELITI: Voditelji napravili haos u programu uoči velikog praznika, učesnici se razleteli po celoj Beloj kući!

Foto: youtube PRINT PRINT

Voditelji Elite Ana Radulović i Milan Milošević napravili su haos kada su zajedno s učesnicima zaigrali kolo na imanju u Šimanovcima! Oni su se pridružili takmičarima tokom emisije "Specijalni izazov", a zadatak je da učesnici udaranjem jaja o glavu pogađaju pesmu koju čuju na ozvučenju, pa se sve radi u parovima.

Foto: youtube PRINT PRINT

Hit scene u Eliti tokom igrice

Kako su se parovi smenjivali u izazovima sa pesmama, produkcija je rešila da opusti dodatno atmosferu. Kad se na ozvučenju začulo kolo voditelji znali da kad prvi zaigraju, rekacija će biti lančana. Tako su elitari poskakali da igraju, a Ivan Marinković je insistirao da povede kolo, pa je terao usput i druge da se pridruže. 

Foto: youtube PRINT PRINT

Miljana je peckala Ivana Marinkovića sve vreme

 

Miljana Kulić odmah se ogradila rečima da ne zna dobro da pratim ritam, iako je imala želju da zaigra kolo. 

- Ljudi moji koliko se meni igra! Šteta samo što ja to ne mogu! Neću da mi se narod smeje! Dovoljno sam se do sada u životu blamirala, može i neko umesto mene! Gledam Ivana Marinkovića kako misli da zna da igra, a ustvari nema pojma - dobacivala je Kulićka dok je sedela na klupi. 

Pored ovog, nedavno je još jedan događaj nasmejao gledaoce. Naime, kad je elitarima stigla hrana koju je trebalo da podele na ravne časti, neki učesnici su bili toliko glavni da su urnebes mazali prstima na sendviče, pa je u jednom trenutku čak došlo i do koškanja zbog toga jer su neki pokušali za sebe da uzmi više hrane. 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading