ISPLIVALA STARA SLIKA VODITELJKE ELITE: Ovako je nekad izgledala, da li možete da je prepoznate? (FOTO)

Autor:

Zadruga

02.01.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Važi za jednu od najlepših žena na javnoj sceni, a ovako je izgledala kad je bila mala!

ISPLIVALA STARA SLIKA VODITELJKE ELITE: Ovako je nekad izgledala, da li možete da je prepoznate? (FOTO)

Foto: Shutterstock, Printscreen

Voditeljka "Elite", Ana Radulović, nedavno se pridružila timu voditelja na ružičastoj televiziji, donoseći novu energiju i šarm na malim ekranima. Pre nego što je preuzela vođenje "Elite", Ana je bila poznata kao voditeljka emisije "Pitam za druga" na RED TV. Iako sada vodi emisiju jednom nedeljno, njen fizički izgled je postao predmet brojnih komentara. 

Na svom Instagram profilu, Ana je podelila fotografiju iz detinjstva, ističući svoj osmeh, beli zubiće, bundicu i rano interesovanje za fotografisanje. Ova simpatična slika iz njenog detinjstva dodatno ističe njenu prirodnu harizmu i sklonost ka javnom nastupu.

Republika

Foto: Instagram.com

Ana Radulović kad je bila mala

Inače, Ana je nedavno istakla da se suočava sa zdravstvenim problemom facijalisom koji utiče na levu stranu njenog lica, uzrokujući blago spuštanje kapka i gotovo zatvaranje oka.

Facijalis, ili Paraliza facijalnog nerva, predstavlja ozbiljan zdravstveni problem sa kojim se Ana suočava već nedeljama. Iako nije želela javno da govori o svom zdravstvenom stanju, Ana je odlučila da se obrati gledaocima nakon što su mnogi primetili promene na njenom licu.

Imala sam zdravstvenih problema. Nisam htela da pričam o tome. Oprala sam kosu ledenom vodom i dobila sam facijalis. Nažalost, to mi traje već četiri nedelje. Pala mi je leva strana lica i zatvara mi se oko. Vidim da je ljude zabrinulo moje zdravstveno stanje. Želim da kažem da će sve biti u redu, primam određenu terapiju i injekcije, kako bih se što pre vratila u normalu - rekla je Ana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading