VODITELJKA ELITE MISLILA DA SE NE SNIMA: Slika u atraktivnom izdanju zapalila društvene mreže!

Autor:

Zadruga

04.12.2023

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavila se fotografijana društvenim mrežama!

VODITELJKA ELITE MISLILA DA SE NE SNIMA: Slika u atraktivnom izdanju zapalila društvene mreže!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Voditeljka Ana Radulović prethodnih nekoliko godina radila je na RED televiziji, a u septembru postala je voditeljka "Elite". Iako je ona na samom početku ulazila u Belu kuću, to se promenilo otkako je voditeljka Dušica Jakovljević dala otkaz, pa je Ana prešla da radi studijski posao. 

Ana veoma često na svom profilu na društvenoj mreži Instagram deli detalje iz svog privatnog, ali i poslevnog života, a jedna fotografija koja je napravljena u jutarnjim časovima privukla je veliku pažnju.

Republika

Foto: Instagram.com

Ana Radulović Instagram

Naime, reč je u slici koja je spontano napravljena dok je Ana sedela u svojoj voditeljskog stolici, a kako je iza nje išao prilikog izgleda da nije ni bila svesna da je u tom momentu neko fotka, ali je ona sedela na svom mestu i čekala nastavak emisije. Atraktivna brineta je i u tom trenutku izgledala odlično, iako nije bila svesna da je pored glavnih kamera snima i jedna "tajna". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading