ŠOK IZDANJE VODITELJKE ELITE: Ovakvu je niko do sad nije video, napravila pometnju fotkama iz zgrade Pinka!

Autor:

Zadruga

25.11.2023

23:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Radulović iznenadila svoje pratioce stajlingom koji je odabrala!

ŠOK IZDANJE VODITELJKE ELITE: Ovakvu je niko do sad nije video, napravila pometnju fotkama iz zgrade Pinka!

Foto: ST/Nikola Mutić

Voditeljka Pinka Ana Radulović definitivno privlači pažnju svojim izgledom i aktivnostima na društvenim mrežama. Sa preko 300.000 pratilaca samo na Instagramu, Ana je postala jedno od najzapaženijih TV lica u Srbiji. Njen izazovan fizički izgled i harizma privlače poglede svih, a njeni postovi redovno izazivaju veliku pažnju javnosti.

U poslednjem serijalu fotografija koje je Ana objavila, izdvojio se jedan posebno interesantan autfit. Pozirajući u odelu sa crnim rukavicama na rukama i pravoj Ruskoj kapi za hladno vreme, Ana je izazvala pravu pometnju na društvenim mrežama. Ovaj izbor je definitivno bio neočekivan, ali je Ana uspela da iznese ovaj neobični autfit sa stilom.

Nakon što je objavila ove fotografije, javnost je bila podeljena u svojim reakcijama. Dok su neki hvatali dah zbog hrabrog izbora autfita i smelog stila, drugi su izražavali svoje čuđenje i nedoumicu. Ipak, jedno je sigurno - Ana je uspela da zapali društvene mreže i da pokrene diskusiju o modi i stilu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Veronika

26.11.2023 07:06

A gde joj je dete?