VODITELJKA ELITE SAOPŠTILA ODLUKU PRODUKCIJE: Šok i neverica uživo u programu!

Autor: P. R.

Zadruga

24.12.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedno vanredno ubacivanje u rijaliti!

VODITELJKA ELITE SAOPŠTILA ODLUKU PRODUKCIJE: Šok i neverica uživo u programu!

Foto: printscreen/RTV Pink

Večeras se u rijaliti programu "Elita" neće održati izbacivanje, ali se specijalna emisija ovim povodom svakako održava, međutim, na samom početku, voditeljka Ana Radulović uživo u programu saopštila je odluku produkcije na čelu sa Velikim šefom.

Naime, kako je Radulovićeva obavestila milionski auditorijumom, sutra će se pored emisije "Pretres nedelje" održati još jedno vanredno ubacivanje, te će Bela kuća postati bogatija za još jednog misterioznog učesnika.

- Dobro veče, dragi gleadoci! Kao što znate, večeras neće biti izbacivanja, a isto tako znate da decemebar još nije gotov. Mi smo vam obećali da će u decembru biti razna iznenađenja, a ja ću vam odmah na samom početku emisije reći da vas sutra očekuje, ne znam ni kako bih rekla, ali ogromno iznenađenje i da će goreti Balkan, pored toga što će Milan Milošević raditi pretres nedelje sa ukućanima. Goreće Balkan zbog ovog ubacivanja - saopštila je Ana Radulović.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Ana Radulović saopštila vest o vanrednom ubacivanju u Elitu

Podsećanja radi, poslednji koji se uselio na imanje u Šimanovcima jeste Uroš Rajačić, koji je prilikom gostovanja u studiju istakao i da poznaje Kiju Kockar. Iako je delovalo da bi voleo da sakrije poznanstvo sa Kijom, Uroš je istakao da prvu pobednicu rijalitija i nekadašnju pevačicu poznaje preko zajedničkog prijatelja. 

Kija Kockar je drugarica, poznajem je, ona je drugarica od jednog od mojih najboljih drugara, mislim da su iskreni drugari, imaju iskreno druženje - otkrio je Uroš. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading