NISU MI BILA DOVOLJNA NI ČETIRI DNEVNO: Voditeljka "Elite" progovorila o svom najvećem poroku!

Autor:

Zabava

19.01.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Radulović otkrila da teško odoleva slatkišima, te priznala da su je i paparaci slikali kako kupuje više sladoleda samo za sebe.

NISU MI BILA DOVOLJNA NI ČETIRI DNEVNO: Voditeljka "Elite" progovorila o svom najvećem poroku!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Voditeljka Ana Radulović priznala je da su joj slatkiši najveći porok, a nedavno je otkrila kako je, uprkos tome, uspela da smršala 12 kilograma.

Iako je jedna od zgodnijih žena na javnoj sceni ona priznaje da je bilo momenata u životu kada se osećala kao bucka.

- Najviše kilograma sam imala u trudnoći. Bila sam prava bucka, pa sam prestala da se merim. Ali uspela sam da smršam, jer sam se zainatila! Osim što sam probušila kašiku, posle 16 sati ništa nisam jela. Morala sam da budem na tako rigoroznom režimu, jer mi se ponekad činilo da se gojim i od vode -  ispričala je Ana, pa dodala kako joj nekad ni četiri sladoleda nisu bila dovoljna u jednom danu:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Radulović priznala da je i ona muku mučila sa kilogramima

- U životu mogu bez svega, ali bez slatkiša nikako. Oni su moj jedini porok. Jednom me je paparaco uhvatio dok sam kupovala čak dva sladoleda, koja sam sama pojela. Dešavalo mi se da pojedem i po četiri sladoleda dnevno. Pošto mi je bilo isuviše teško da se odreknem omiljenih poslastica, u početku sam ih jela samo pre podne. Nisam preko noći prestala da jedem slatkiše, već postepeno. Čim sam se "skinula" sa šećera i izbacila večeru, istopila sam se.

Radulovićka je na kraju opisala i svoj režim ishrane. 

- Svako jutro doručkujem ovsenu kašu sa sezonskim voćem. U toku dana popijem bar dve litre vode, što ranije nije bio slučaj. Dešavalo mi se da za ceo dan popijem samo čašu vode, što nije dobro. S vremena na vreme pijem i detoks sokove, kojima očistim organizam. I to mi je pomoglo da smršam - zaključila je Ana Radulović za "Informer".

 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading