NAPADNUT AUTISTIČAN SIN SAMIRA RAMOVIĆA: Nasrnuli na njega, pa ga išamarali, preplašena majka zapomagala na sav glas!

Autor:

Zadruga

06.03.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nepoznata osoba napala sina Samira Ramovića.

NAPADNUT AUTISTIČAN SIN SAMIRA RAMOVIĆA: Nasrnuli na njega, pa ga išamarali, preplašena majka zapomagala na sav glas!

Foto: printscreen/RTVPink

Samir Ramović je više puta isticao koliko je ponosan na svoje dvoje dece, Kana i Kalinu, ističući koliko je blagoslov imati ih u svom životu. Međutim, nedavni napad na Kanu je potresao celu porodicu.

Danas, na Instagram profilu njegove bivše supruge objavljeno je da je mali Kan, kao autistično dete, hteo da uzme pomfrit i tom prilikom dobio šamar od nepoznate osobe.

- Kako neko sme da udari bilo čije dete?! A posebno dići ruku na dete koje ima 100% invaliditet. Ali ima ljubavi 100000000%! Čuvam te kralju moj - pisalo je u objavi Ivane sa sinom:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Samir Ramović

 

- Moj Kan moj kralj, moja Ijubav, pola mog srca i moje duše. Moj Kan je dete iz spectra autizma, ima život koji je pun teškoća i izazova, ali je nežan i pun čiste ljubavi i sreće. Danas je dobio šamar od nepoznatog čoveka na ulici jer zlotvor i bez empatije. Informišite se ljudi malo autizam je stanje koje živi cela porodica - napisala je Ivana.

- Ne dam da te bilo ko pipne, sunce moje, radosti moja, ko mi se obraduje u životu više od tebe? Kada se rastajemo hoćeš sa mnom. Volim te živote moj! Ne dam te ni za šta na ovom svetu - napisala je ponosna mama u zagrljaju sina Kana.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Ivana Ramović


Ivana Ramović, koja je svojevremeno isticala važnost podizanja svesti o deci sa autizmom, podelila je svoju borbu i iskustvo sa javnošću. Ona je istakla da je morala da prođe kroz teške trenutke kako bi dobila blizance Kana i Kalinu, ali da je sada ponosna majka koja se bori za svoju decu.

Ivana je samohrana majka koja se bori da svojoj deci pruži normalan život uprkos njihovim teškoćama. Ona je istakla da je morala da se osamostali u nezi svoje dece i da je ponosna što su oni sada u mogućnosti da pohađaju redovnu školu uz pomoć personalnih asistenata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading