KAČAVENDA UŽIVO U PROGRAMU SAOPŠTILA INFORMACIJU IZ SPOLJNOG SVETA: Suočila sa se pevačem koji je JURI od početka Elite!

Autor:

Zadruga

06.03.2024

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda ponovo digla prašinu svojim izlaganjem!

KAČAVENDA UŽIVO U PROGRAMU SAOPŠTILA INFORMACIJU IZ SPOLJNOG SVETA: Suočila sa se pevačem koji je JURI od početka Elite!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Samir Ramović, pevač iz Crne Gore i aktuelni učesnik "Elite", govorio je u emisiji "Amnezija" o svom odnosu sa Milenom Kačavendom, koja zajedno sa Markom Janjuševićem Janjušem vodi ovaj program. Kačavenda se prvo osvrnula na žurku, na kojoj je sinoć pevala Sandra Rešić, a učesnici "Elite" su saznali da je gostovala na koncertu Dragane Mirković.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Kačavenda i Janjuš otvorili Amneziju

- Što se tiče dešavanja, isti ku*ac kao i prošle nedelje, bitno je da ima šta da se priča da ubijemo vreme na 2 sata. Osmi mart se bliži, sad će biti i nekih poklona za vas. Ja ne verujem da bi nam neko dao da vodimo emisije, iznapušavali bi sve redom. Sad mi malo fali da prevrnem ovaj sto - rekao je Marko na početku emisije. 

- Nemoj molim te, znaš koliko mi košta ova kafa. Janjuš je malo nervozan zbog kocke. Juče sam dva puta zavrnula glavu na žurci, zamalo da mi ispadne kuk. Kako ti se sviđa dens od Kušadasi? - nastavila je Kačavenda.

- Sa njom sam dobar pa je neću komentarisati, videću sve kad izađem napolje - istakao je bivši košarkaš.

- Za Osmi mart imamo mini koncert od našeg dragog Samira Ramovića, tako da jedva čekamo da čujemo šta je spremio. Smršala je Sandra Rešić baš dosta, videla sam je sinoć i mnogo je lepa, čak je uspela i da gostuje na koncertu Dragane Mirković - otkrila je Kačevanda.

Republika

Foto: Instagram.com

Dragana Mirković i Sandra Rešić

Potom je Samir progovorio o svojim emocijama.

- Da li si zadovoljan ovim što se Veliki šef posprdao sa tobom? -pitao je Janjuš.

- Hvala na prilici ja ću to da opravdam, ja sam stavio na 60 pesama, videćemo koliko će trajati, prvo ćemo sa nekim ljubavnim pesmama, pa onda idemo na brže. Aneli mi je tražila od Halida, Mileni ću da pevam "Prođi sa mnom ispod duge". Tražila je bilo šta od Halida, prvi poljubac davno zaboravljen - rekao je Samir.

- Možda je trebalo poslednji poljubac brzo zaboravljen da joj pevaš, tako će joj i biti -rekao je Janjuš.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Samir Ramović u Amneziji

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading