OVO JE PRAVO LICE MILENE KAČAVENDE! Pale sve maske, publika ZGROŽENA: Kad sinovi budu videli kako se ponaša... (VIDEO)

Autor:

Zadruga

06.03.2024

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda je sinoć šokirala publiku rijalitija "Elita"!

OVO JE PRAVO LICE MILENE KAČAVENDE! Pale sve maske, publika ZGROŽENA: Kad sinovi budu videli kako se ponaša... (VIDEO)

Foto: Vladimir Lukić

Takmičarka "Elite" Milena Kačavenda sinoć je odlučila da pokaže publici kako pojedine učesnice igraju ispred ogledala na žurkama, te je napravila šou za rulet stolom. Naime, Milena je krenulča da "meša", a muškarci su se okupili oko nje i krenuli da je bodre.

Snimak je vrlo brzo postao viralan na društvenim mrežama, a publika ju je urnisala ispod objave.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Kačavenda igra u kazinu

"Ne imitira, samo je udara kriza, ona stvar joj viri iz očiju", "To je ona u suštini, a ne imitira", "Žena po svaku cenu želi da bude u centru pažnje, no, pitam se da li ovo gledaju njena deca ili? Pošto je sramota Samira i izjavljivanja ljubavi, a ovo joj je top topčina, sad ne znam da li ovo gledajmu", "Kuma se uspalila, malo se i popilo", "Kad sinovi vide kako se mama ponaša fuj", "Željna ku*rca ko Sibir sunca", "Koliko mi je užasna ova žena, a toliko je imala potencijala", "Videla su njena deca i više nego eto kao Bajagi pošteni", samo su neki od komentara publike... 

 

 

Inače, juče Kačavendin sin prisustvovao suđenju između svoje majke i Ane Ćurčić. Suđenje je pokrenuto po Aninoj tužbi za krivično delo uvrede i iznošenje ličnih i porodičnih prilika. Kako prenose domaći mediji, Ćurčićeva je došla na zakazano vreme, ali Kačavenda nije bila prisutna.

Ana Ćurčić je izjavila da je poziv za suđenje poslat na adresu Kačavendinog stanovanja, ali da je njen sin došao umesto nje i izrazio žaljenje zbog situacije. Ana je istakla da je srećna što je imala priliku da se pozdravi sa sinom Milene Kačavende, a najavila je da je sledeće ročište zakazano za treći jun.

- Poslat je poziv na njenu adresu stanovanja, ali kažu da nije primila poziv. Sad je bio njen sin, da kaže vezano za izuzeće i baš mi je drago što sam ga videla. Pozdravili smo se i izljubili - priznala je Ana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Snezana

06.03.2024 12:02

Ne razumem sta joj se zamera? Zasto zena ne moze da se opusti i zaigra? Svaka joj cast, nema ona 100 godina. Pa i da ima, sta fali da zaigra!? Lepa, zgodna zena, lepo igra, ne vidim nista lose. Jedan zivot ljudi bre, gledajte sebe! Igrajte, pevajte, zivite, ne sudite i ne zamerajte drugima nesto sto vas ne ugrozava.

Odgovori 17 6
Gluma

06.03.2024 15:48

@Snezana - Ne zamera njoj niko što ona igra nego joj zameraju zato što laže i glumi. Sada kaže da je ona samo imitirala Slađu i devojke kako igraju a nemda jenigrala jer se njoj igralo. Lažna je i proračunata od prvog danabi sve češće je love i otkrivaju njene laži.

HAHAHAHA

07.03.2024 15:14

@Gluma - Njanjava, ti li si ?