ASMIN ISKEŠIRAO 280.000 EVRA ZBOG STANIJE: Starleta za rođendan dobila BESNU MAŠINU! (FOTO)

Autor:

Zadruga

06.03.2024

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Durdžić je odlučio da počasti svoju ljubav, pohvalio se na društvenoj mreži Instagram!

ASMIN ISKEŠIRAO 280.000 EVRA ZBOG STANIJE: Starleta za rođendan dobila BESNU MAŠINU! (FOTO)

Foto: shutterstock, Republika.rs, printscreen/facebook

Asmin Durdžić, nekadašnji partner učesnice "Elite" Aneli Ahmić, odlučio je da iznenadi svoju ljubav za rođendan. Naime, kako se pohvalio na društvenoj mreži Instagram, on je starleti i bivšoj zadrugarki Staniji Dobrojević kupio besnu mašinu u vrednosti od 280.000 evra. U pitanju je automobil marke "porše", koji je objavio na društvenoj mreži Instagram.

- Poklon za moju ljubav. Nadam se da će joj se svideti rođendanski poklon, nešto posebno kao što je i žena mog života posebna. S. - poručio je Durdžić, pa objasnio zbog čega su fotke koje je objavio crno-bele:

Republika

Foto: Instagram.com

Asmin se pohvalio na Instagramu da je Staniji kupio automobil

- Krijem od nje boju, zbog toga su slike crno bele. Rođendan joj je 17. marta ali ja nisam mogao da izdržim, saznaće da sam joj kupio "poršea" preko storija jer je sad na manikiru. Jedva čekam reakcije - dodao je Durdžić.

Republika

Foto: Instagram.com

Starleta ove godine puni 39 godina

Stanija će 17. marta napuniti 39 godina, a nema sumnje da će je ovaj poklon oduševiti. 

Asmin je nedavno javno osudio Aneli Ahmić, te istakao da se najb olje vidi kakav je on muškarac po tome što je u vezi sa Stanijom.

- Advokat o kojem dotična priča je suvlasnik mog Holdinga 25-%. Ona to dobro zna i treba da je bude sram, jer mene kao oca svog deteta etiketira kao biseksualca i iznosi našu najdublju intimu. Ja je neću ponižavati i vređati jer nemam razloga za to, niti me izrečene nebuloze dotiču. Ostaću gospodin i reći činjenicu, uživao sam u velikoj ljubavi sa najpoželjnijom ženom na našim prostorima i to dovoljno govori o mojoj muškosti i ukusu za žene, kao i o tome da sam isključivo naklonjen lepim i zgodnim damama - poručio je Asmin nedavno aludirajući na Staniju, pa nastavio:

- Sve ostalo su gluposti i nebuloze. Kada su svi argumenti protiv mene potrošeni udara se najniže. To je sve što imam da poručim u vezi sa izjavama majke svog deteta koju ne želim da ponižavam i vređam samo iz tog razloga!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading