STANIJA I ASMIN OZVANIČILI POMIRENJE, SPREMNI SU ZA NAREDNI KORAK: Durdžić na sve pristao zbog starlete, Aneli će da pukne od muke!

Autor:

Zadruga

04.03.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Asmin je otkrio kompletnu istinu o pomirenju sa Stanijom.

STANIJA I ASMIN OZVANIČILI POMIRENJE, SPREMNI SU ZA NAREDNI KORAK: Durdžić na sve pristao zbog starlete, Aneli će da pukne od muke!

Foto: shutterstock, printscreen/facebook, E-stock/Časlav Vukojičić

Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić su nedavno izazvali veliku pažnju javnosti objavom fotografija koje potvrđuju obnovu njihove romanse. Nakon turbulentnog perioda i niza skandala, ova romansa iz rijalitija "Elita" ponovo je postala glavna tema interesovanja.

Nedavno je Stanija priznala da je okončala svoju vezu sa bivšim partnerom Aneli Ahmić, zbog različitih afera koje su privukle pažnju javnosti. Međutim, najnovije fotografije svedoče o potpuno drugačijem razvoju situacije. Stanija je na svom Instagram profilu objavila seriju slika iz Barbi kafića u Majamiju, a ubrzo nakon toga i Asmin je podelio fotografiju sa istog mesta, što jasno ukazuje da su se njih dvoje ponovo spojili.

 

 

Stanija je nedavno bila u centru skandala kada je Aneli Ahmić ušla u rijaliti "Elita" i otkrila javnosti da je navodno Stanija ukrala njenog nevenčanog supruga Asmina Durdžića, sa kojim ima ćerkicu Noru. Ova situacija dovela je do višestrukih raskida između Stanije i Asmina, ali izgleda da je njihova ljubav uspela da prevlada sve prepreke.

Fotografije iz Majamija jasno pokazuju da su Stanija i Asmin odlučili da pruže svojoj ljubavi još jednu šansu. Nakon turbulentnog perioda i medijskog pritiska, ovo iznenađujuće pomirenje donosi novu nadu za ovaj par. Javno izražavanje ljubavi na društvenim mrežama takođe svedoči o njihovoj odlučnosti da zajedno krenu u novu fazu njihove veze.

Republika

Foto: instagram.com

Stanija Dobrojević

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Latica

05.03.2024 02:44

Alibaba izgleda kao Janjusev sin ,100 puta bolji frajer od Janjusa .Jos 15kg smrsaj Alibaba i bices top topova frajer