TAJNO ŠERIJATSKO VENČANJE STANIJE I ASMINA? Pojavila se ŠOK FOTKA sa ceremonije!

Autor:

Zadruga

18.02.2024

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandalozne informacije kruže internetom.

TAJNO ŠERIJATSKO VENČANJE STANIJE I ASMINA? Pojavila se ŠOK FOTKA sa ceremonije!

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages, Facebook

Društvene mreže su ovih dana preplavljene glasinama o tajnom venčanju starlete Stanije Dobrojević i njenog partnera Asmina Durdžića, koje je navodno obavljeno po šerijatskim običajima. Ova vest je izazvala veliku pažnju javnosti, a mnogi su zainteresovani da saznaju više o ovom neobičnom događaju.

Prema informacijama koje su procurele na društvenim mrežama, venčanje Stanije i Asmina je navodno obavljeno u tajnosti, bez prisustva medija i javnosti. Navodno, ceremonija venčanja je sprovedena u skladu sa šerijatskim običajima, što je izazvalo dodatnu pažnju javnosti. Iako ova informacija još uvek nije potvrđena od strane zvaničnih izvora, mnogi prate razvoj situacije sa velikim interesovanjem.

Republika

Foto: Facebook.com printscreen

Stanija Dobrojević se udala u tajnosti?

 


Odmah po objavljivanju ove vesti, društvene mreže su preplavljene komentarima i spekulacijama o prirodi ovog venčanja. Mnogi su izrazili iznenađenje, dok su drugi podržali ovaj korak i poželeli sreću mladencima. S obzirom na to da su Stanija i Asmin veoma popularni na društvenim mrežama, ova vest je izazvala veliku pažnju javnosti i pokrenula lavinu komentara i reakcija.

Jedna od najzanimljivijih činjenica u vezi sa ovom vesti je činjenica da je navodno venčanje obavljeno po šerijatskim običajima. Ovo je izazvalo dodatnu pažnju javnosti, jer se retko kada čuje da javne ličnosti iz sveta zabave i rijalitija biraju ovakav vid venčanja. Mnogi su zainteresovani da saznaju više o tome kako će ova promena uticati na život i karijeru mladenaca, te kako će se prilagoditi novim pravilima i obavezama.

Foto: Facebook, Tv Pink

Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić

 


U svakom slučaju, venčanje Stanije Dobrojević i Asmina Durdžića po šerijatskim običajima izazvalo je veliku pažnju javnosti i pokrenulo brojne rasprave na društvenim mrežama. Da li je ova vest tačna ili je reč o još jednom medijskom spinu, ostaje da vidimo u narednim danima. U međuvremenu, mnogi će nastaviti da prate razvoj situacije i spekulišu o detaljima ovog neobičnog venčanja.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Nadica

18.02.2024 07:25

Kakva glupost, koju Asmin prodaje! Da bi se Stanija šerijatski venčala, mora da uzme muslimansku veru, a ona to SIGURNO nije uradila (nije blesava!)!

Dolores

18.02.2024 23:20

Ne vjerujem da je to istina, ona se može samo vjenčati normalno, a ne tako.