STANIJA HITNO HOSPITALIZOVANA: Zdravlje joj UNAKAŽENO, priključena na aparate - Prva slika iz kreveta!

Autor:

Zadruga

23.01.2024

21:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević hitno hospitalizovana!

STANIJA HITNO HOSPITALIZOVANA: Zdravlje joj UNAKAŽENO, priključena na aparate - Prva slika iz kreveta!

Foto: TV Pink/printscreen, Shutterstock

Starleta Stanija Dobrojević objavila je uznemirujuću fotografiju, te otkrila da joj je zgravlje ugroženo, nakon dramatičnih situacija koje su se odigrale u prethodnom periodu u rijalitiju ,,Elita 7" sa Aneli Ahmić. Naime, Stanija je hitno priključena na infuziju, a tim povodom se oglasila i otkrila da je otkazala sve ugovorene emisije.

Foto: Instagram.com

Stanija Dobrojević Instagram

 

- Ovim putem želim da obavestim čitavu javnost, kao i sve medije da otkazujem sva dogovorena gostovanja, kao i intervju u narednom periodu. Trenutno mi je zdravlje ugroženo, a to je ono što mi je najvažnije. Izlazim iz ove lakrdije od priče i zamoliću vas sve da imate poštovanje i ostavite me da budem u miru. Hvala na razumevanju - bila je poruka koju je Stanija ostavila na Instagram storiju na kom se vidi da joj je infuzija priključena u ruku. 

Foto: TV Pink/printscreen

Stanija Dobrojević i Aneli Ahmić

 

Podsetimo, učesnica Elite, Aneli Ahmić, i dan-danas ne može da se oporavi od informacije da su Asmin Durdžić i Stanija Dobrojević odlučni da joj oduzmu dete, zbog čega je juče morala da napusti velelepno imanje u Šimanovcima. 

Aneli se poverila Marku Đedović, pa uputila jasnu, brutalnu poruku Staniji Dobrojević, poručivši joj da treba da pravi svoje dete, a da njenu ćerku ostave na miru. Marko Đedović, s druge strane, smatra da Stanija i Asmin samo žele da uđu u rijaliti i da je to jedino što ih interesuje:

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić, Facebook, ATAImages, Pixabay

Stanija Dobrojević i Aneli Ahmić i Asmin Durdžić

 

- Kakvi odroni, ja se spasila odrona, uopšte me više ne zanimaju. Ona je glupa kao ku*ac, ja sam nju samlela kad je došla za novu godinu. Moja priča sa njom je bila top. Ćutala je na svaku moju rečenicu, nije imala šta da mi odgovor. Samo je došla sa lažima ovde - rekla je Aneli.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Deset u pola

23.01.2024 22:20

Opet ove zvijezde dzehenema odnosno pakla .

Kajzer Soze

24.01.2024 07:51

Pa ovog nema ni u "Beloj lađi".

Lika

24.01.2024 10:20

A ko je dotična?Obična plastika koliko bolesne dece ima vi ove .....reklamirate

Oto

24.01.2024 17:46

@Lika - Ona je davala napuštenoj deci, a ti jesi li bar upalila Bogu tamjana?