ASMIN PROGOVORIO O ANELI I SITI: Raskrinkao ih TOTALNO, otkrio šta se dešavalo u porodičnom domu!

Autor:

Zadruga

03.03.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Asmin Durdžić se oglasio povodom Aneli Ahmić.

ASMIN PROGOVORIO O ANELI I SITI: Raskrinkao ih TOTALNO, otkrio šta se dešavalo u porodičnom domu!

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages, Facebook

Bračni život Aneli Ahmić i Asmina Durdžića postao je predmet intenzivne medijske pažnje nakon optužbi o fizičkom zlostavljanju. Aneli je iznela tvrdnje da ju je bivši suprug zlostavljao tokom trudnoće, nakon čega su usledile kontraoptužbe i javna prepucavanja.

Sita, Anelina sestra, tvrdila je da je Asmin fizički napao Aneli više puta, dodatno doprinoseći dramatičnosti situacije. Uz to, dodala je da postoji još jedna tajna koju javnost nije saznala, ostavljajući prostor za špekulacije i dodatnu pažnju medija.

Foto: shutterstock, printscreen/RTVPink, facebook

Aneli Ahmić i Asmin Durdžić

 

- Ne znam ko je veći blam od njih dve. Da li Sita koja prosi na Tiktoku za gifr ili Aneli koja se davi u svojim lažima. Ne znam šta bi drugo mogao da odgovorim. Sita 24 sata drži lajv na Tiktoku i priča o meni, ja ne mogu da verujem da je žena još uvek toliko zaljubljena u mene... Ne prolazi je očigledno - poručio je Asmin za Pink.rs.

Asmin se nije uzdržavao od kontraoptužbi, optužujući Situ da je zaljubljena u njega. Njegove izjave su izazvale dodatnu pažnju javnosti, stvarajući još veću medijsku senzaciju.

Foto: youtube.com/Pink, facebook

Aneli Ahmić i Asmin Durdžić

 

Sama priroda skandala dodatno je uzburkala javnost kada su počele da kruže fotografije dve žene koje se ljube, tvrdeći da je jedna od njih Aneli Ahmić. Ovaj detalj je posebno zapalio društvene mreže i dodatno pojačao interesovanje za ceo slučaj.

Ovaj skandal izazvao je intenzivnu medijsku pažnju i pokrenuo pitanja o privatnosti, nasilju u porodici i uticaju društvenih mreža na širenje i tumačenje informacija. Dok javnost i dalje prati razvoj događaja, ostaje da se vidi kako će se ova priča dalje razvijati.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
IGOR

05.03.2024 08:46

ma bravo narod vidi dve kuropacenice