AU, OVO JE BOLELO! Sandra Rešić UNIŠTILA Matoru - ovako prolaze oni koji joj OKRENU LEĐA!

Autor:

Zadruga

06.03.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tomićeva završila u suzama nakon susreta sa Sandrom Rešić!

AU, OVO JE BOLELO! Sandra Rešić UNIŠTILA Matoru - ovako prolaze oni koji joj OKRENU LEĐA!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Pevačica i bivša zadrugarka Sandra Rešić sinoć je ušla u "Elitu", kako bi takmičare zabavljala na žurki. Sandra je nedavno odlučila da prekine svoje prijateljstvo sa Jovanom Tomić Matorom, koja se šokirala kad ju je ugledala.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Zagrljaj Sandre i Đedovića

Matora je zanemela, dok je Marko Đedović prišao da zagrli Sandru. Rešićeva je veče otvorila pesmom "Baraba", koja je postala veliki hit. Tomićeva se premišljala neko vreme, a onda odlučila da joj priđe.

Kad je "popila ispalu" od Sandre, Matora je zaplakala.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Matora pokušala da priđe Sandri

Neko vreme se lomila, pa Samiru Ramoviću priznala da želi da priđe Sandri, kako bi joj se izvinila.

- Sve će biti u redu. Razumem da ti je teško - istakao je Samir.

- Ja bih prišla da se izvinim Sandri. Ne znam, teško mi je. Kakva god da sam ja bila i bila priča, nije mi lako. Ne kajem se ja, nego eto, videla sam je(Sandru) i sad mi nije lako - kazala je Matora.

Podsetimo, Matora je na početku "Elite" posumnjala da su joj prijatelji okrenuli leđa kad se saznalo za "aferu" Anite Stanojlović i Matee Car. Tada je prvo poverovala da joj pojedini prijatelji "pakuju priču", pa je žestoko udarila na njih, a kasnije im se izvinjavala kad je shvatila da je sve istina.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Matora se jada Samiru

Podsetimo, Ermina Pašović jke nedavno govorila o ovoj aferi.

- Resićka je dovela Mateu u Đedovićev stan kad je dolazila u Beograd, bez da to iko zna, kad je Matea gostovala, a Rešićka je znala da je Marko zabranio ikom u stan pred ulaska... I ona je ladno dovela Mateu i smestila je. E, to se saznalo i svi su počeli da optužuju Marka da je to znao, jer kako bi se Rešićka usudila da nekog dovede u stan - ako joj se već htela naći, što joj nije platila smeštaj od 25 evra i bila bi mirna! I tu kreće haos po mrežama, gde su i dan danas svi ubeđeni da je Marko znao, a ja lično sam uvek govorila da nije znao, ko god da ga je okrivio. I jednom prilikom, kad sam se čula sa Ivanom... On je to isto čuo. Pitao me je da li je to istina, a ja sam mu rekla za to šta je Matea rekla, da ona sumnja, a da ja ne verujem i da ću sve saznati kad izađem. Znači, Ivanu sam ispričala situaciju celu i šta je Matea napisala, ali nisam ja rekla da je to istina, nikada - objasnila je Ermina za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
ELENA

06.03.2024 10:19

ova resicka nikad nije bila drug ovoj vec kombinacija mnogo se ona ufurala teska smecarka iako negotivim matoru